AKTUALIZOVANÉ FOTO+VIDEO Eufória po MS vo futbale: Sklamaní Chorváti skandujú a oslavujú v uliciach

NETKY.SK • 15 Júl 2018, 22:40 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ FOTO+VIDEO Eufória po MS vo futbale: Sklamaní Chorváti skandujú a oslavujú v uliciach

NOVALIJA - Chorvátski fanúšikovia aj napriek prehre vo finále MS 2018 s Francúzskom 2:4 v baroch či námestiach tlieskali svojim futbalovým hrdinom. Ak v týchto dňoch dovolenkujete v Chorvátsku a ste futbalový fanúšik, ocitnete sa v správnom čase na správnom mieste.

slovakia

left justify in out

Pred dvadsiatimi rokmi dosiahol chorvátsky futbal najväčší úspech v histórii, keď vtedajší tím okolo slávneho strelca Davora Šukera obsadil na MS vo Francúzsku 3. miesto. 

 

Dnešný reprezentačný výber tento úspech na šampionáte v Rusku po postupe medzi najlepšiu dvojicu ešte zlepšil. Chorvátsko skončilo na 2. mieste. 

 

Na semifinále do Moskvy sa vybrali tisícky Chorvátov. Naposledy – na vyradenie Ruska – sa ich do Soči prišlo pozrieť okolo 5-tisíc.

 

Postup a vidina finále okorenili ceny vstupeniek. Tí, čo si ich kúpili s predstihom, mohli na nich násobne zarobiť, píše Jutarnji list. Výlet do Moskvy vraj vyjde Chorváta toľko, ako keby si kúpil staršie auto.

 

Chorvátsko je okrem domácich v lete destináciou aj mnohých turistov. Atmosféru si momentálne užívajú. V mnohých mestách Chorvátska vládne dobrá nálada a oslavy. 

 

Chorváti po bronze z MS 1998 vo Francúzsku vybojovali v Rusku striebro a prepísali opät svoju športovú históriu. Plné bary pri Jadrane či námestia po celej krajine skandovali aj po prehratom finále "Hrvatska, Hrvatska" a slzy sklamania nebolo vidieť.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies