FOTO Netradičná tragická nehoda: Žena neprežila pád z idúceho kamióna

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 16:29 • 2 min
FOTO Netradičná tragická nehoda: Žena neprežila pád z idúceho kamióna

PIEŠŤANY – Polícia preveruje okolnosti prípadu z utorka 28. júna, kedy asi o 4.20 h nahlásil svedok v obci Drahovce v okrese Piešťany na zemi ležiace telo. Vzápätí v meste Piešťany zastavila policajná hliadka posádku auta Škoda Felicia a rumunský kamión. Jeho 43-ročného rumunského vodiča a dvoch mužov z Felicie zadržala.

slovakia

left justify in out

Vodič kamióna, ako dnes TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, stál predtým na odpočívadle pri Zelenči, kde mal povinnú prestávku v jazde. Vtedy sa dostala do jeho kabíny 33-ročná žena z Maduníc, pričom polícia preveruje, ako, za akých okolností a s akým cieľom. Vodič kamióna spolu so ženou vo vnútri následne vyšiel na diaľnicu a pohyboval sa smerom na Piešťany.

 

"Počas jazdy sa ho snažila zastaviť posádka Škody Felicia. Z diaľnice zišiel pri Červeníku, prešiel obcou Madunice, pričom naďalej žene odmietal zastaviť. Pri prechádzaní obcou Drahovce, za doteraz nezistených okolností, žena počas jazdy vypadla z kabíny," uviedla Kredatusová.

 

Utrpela zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste bola mŕtva. Ako sa z kamióna dostala von, polícia vyšetruje, bolo začaté trestné stíhanie pre zločin obmedzovania osobnej slobody. "Vzhľadom na to, že nebolo v prípade možné obviniť konkrétnu osobu, zadržaní muži boli prepustení na slobodu. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje, prebieha znalecké dokazovanie a vyhodnocovanie zaistených stôp," dodala policajná hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies