FOTO Netky.sk hlavným sponzorom talentovej show pre nadané deti

NETKY.SK • 4 September 2016, 10:45 • 2 min
FOTO Netky.sk hlavným sponzorom talentovej show pre nadané deti

SLÁDKOVIČOVO - Dobročinná, nezisková organizácia Templars Slovakia Sládkovičovo v spolupráci so ZŠ Karola Kuffnera, DC Hrajkovo Sládkovičovo a hlavným sponzorom Netky.sk zorganizovali talentovú show.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na talentovej show sa mohli zúčastniť deti rôznych vekových kategórii a ukázať nám všetkým čo ich baví a aký majú talent. Okrem talentovaných detí sa na show zúčastnili aj zaujímaví hostia, ktorí svoj talent predviedli na profesionálnej úrovni.

 

Boli pre deti určitou motiváciou a ukázali nám, ako ďaleko sa dá zájsť, keď má človek pevnú vôľu, chuť a schopnosť odrieknuť si všetko ,čo by ich mohlo brzdiť v odštartovaní svojej úspešnej kariéry.

 

„Na prvom ročníku Talent show nebola účasť divákov podľa našich predstáv ,ale veríme, že druhý ročník bude oveľa úspešnejší. No aj napriek tomu, naše detské talenty nemali konkurenciu, mali neuveriteľnú odvahu postaviť sa na pódium a dať zo seba maximum. Za to im patrí náš obdiv a sme im vďační, že sa prišli prezentovať,“ povedala pre netky.sk organizátorka Kveta Szemethová.

 

Talentovú show sponzorovali: NETKY.sk,TESCO SLÁDKOVIČOVO, KLÍMA PARTNER s.r.o Ing. Zoltán Szemeth, CLÍMA PARTNER a.s Zoltán Szemeth ml., SUSAN PHOTOGRAPHY, PSAVIATON Peter Szalay, DC HRAJKOVO, ZŠ.Karola Kuffnera, ZŠ Pusté Úľany.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies