FOTO Neskutočná zmena: Manželia schudli 127 kilo, nespoznali by ste ich!

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 11:59 • 2 min
FOTO Neskutočná zmena: Manželia schudli 127 kilo, nespoznali by ste ich!

NEW YORK – Neuveriteľná premena! Manželia Fosterovci vážili spolu 278 kilogramov za tri roky dokopy schudli neuveriteľných 127 kilo a cítia sa skvelo.

slovakia

left justify in out

Robert Foster vážil 148 kilo a jeho manželka Jessica 130. Tesne pred tridsiatkou sa Jessica rozhodla, že chce schudnúť a jej manžel sa rozhodol, že túto neľahkú cestu absolvuje spolu s ňou. „Chceli sme to spraviť hlavne kväli našim deťom. Dostali sme sa až do fázy, kedy nám bolo jedno, čo naše deti jedia,“ povedali manželia pre televíziu CNN.

 

Jessica, ktorá pracuje ako banková úradníčka, sa najskôr zapísala na hodiny zumby a za niekoľko týždňov sa jej podarilo zhodiť šesť kilogramov. Rober bol na začiatku lenivý, ale neskôr začal športovať aj on. Hrá tenis, behá a okrem toho vynechal veľké večere. Rovnako začali športovať so svojimi deťmi a zlepšili stravovanie.

 

Robert pravidelne beháva a dokonca je z neho vegetarián. Za tri roku sa mu podarilo zhodiť 73 kilogramov a Jessice 54 kilo. „Sme hrdí na to, čo sme dokázali,“ tešia sa zo svojho úspechu manželia Fosterovci.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies