FOTO Nemeckú diaľnicu zablokovali byvoly, premiestnili ich pomocou žeriavu

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 14:48 • 2 min
FOTO Nemeckú diaľnicu zablokovali byvoly, premiestnili ich pomocou žeriavu

BERLÍN - Polícia v západnom Nemecku si musela na pomoc privolať ťažkú techniku, keď sa pokúšala dostať z diaľnice päticu byvolov.

slovakia

left justify in out

Zvieratá ušli zo svojho výbehu v nedeľu v noci, pričom sa zastavili na diaľnici A3 pri meste Leverkusen, informovala agentúra DPA s tým, že v skupinke boli aj dve mláďatá. Cesta bola dočasne uzavretá.

Ako uviedla miestna polícia, byvoly sa pôvodne pokúsila ohradiť dvomi kamiónmi a niekoľkými policajnými vozmi a následne ich vyhnať z cesty. To sa jej však nepodarilo a z diaľnice ich dostal až žeriav požiarneho zboru v Kolíne nad Rýnom. Zvieratá už previezli naspäť do výbehu.

Na miesto privolali aj veterinára, ktorý byvoly, predtým ako ich premiestnil žeriav, upokojil liekmi. Jedného museli vyslobodiť po tom, ako sa zasekol vo zvodidlách, neutrpel však žiadne zranenia.

 

 

img

Foto: SITA
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies