FOTO Nemeckému policajtovi usvedčenému z kanibalizmu sprísnili trest na doživotie

NETKY.SK • 22 Február 2018, 06:53 • 2 min
FOTO Nemeckému policajtovi usvedčenému z kanibalizmu sprísnili trest na doživotie

LIPSKO - Nemecký Spolkový súdny dvor v Lipsku uložil v stredu trest doživotného väzenia po opätovnom preskúmaní prípadu bývalého policajta, usvedčeného už dávnejšie zo zavraždenia a rozštvrtenia podnikateľa, s ktorým sa zoznámil na internetovom fóre pre fetišistov zameraných na kanibalizmus.

slovakia

left justify in out

Muža vo veku 57 rokov, ktorého nemecké médiá identifikovali ako Detleva G., v roku 2015 poslal súd v Drážďanoch do väzenia na vyše osem rokov. Stredajší verdikt Spolkového súdneho dvora je v súlade s požiadavkou prokuratúry, aby bol obžalovaný potrestaný doživotím. Právny zástupca obžalovaného požadoval zrušenie pôvodného rozsudku a vrátenie prípadu na opätovné prejednanie.

 

Detlev G. sa priznal, že v novembri 2013 rozštvrtil telo 59-ročného podnikateľa Wojciecha S. z Hannoveru, poprel však, že by ho bol zabil. Podnikateľ podľa neho spáchal samovraždu.

 

Wojciech S. bol podľa prokuratúry uškrtený v pivnici malého hotela, ktorý Detlev G. prevádzkoval v Krušných horách pri hranici s Českom. Telo bolo následne rozštvrtené a zakopané v záhrade. Nie sú však nijaké dôkazy o tom, že by páchateľ zjedol časti tela obete.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona