FOTO Nemec si vypil pár pohárikov, skončil s panvicou zabodnutou v oku!

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 09:57 • 2 min
FOTO Nemec si vypil pár pohárikov, skončil s panvicou zabodnutou v oku!

Pohybovať sa v kuchyni v podnapitom stave nemusí byť vždy ten najlepší nápad...

slovakia

left justify in out

Tomu sa hovorí šťastie v nešťastí! Istý 64-ročný Nemec si doprial niekoľko štamperlíkov alkoholu a následne celkom objektívne neposúdil svoj stav. Nakoľko bol hladný, vybral sa do kuchyne, aby si niečo pripravil. Mal sa však radšej vyspať!

 

Muž sa pri pohybe v kuchyni totiž pošmykol a spadol, a to tak nešťastne, že mu priamo do oka vbehla rukoväť panvice! Napriek vážnosti úrazu si dokázal samostatne privolať pomoc. Zakrátko dorazili záchranári, ktorí ho okamžite vrtuľníkom transportovali do nemocnice, kde sa podrobil komplikovanej operácii.

 

Napriek závažnosti situácie sa lekárom podaril hotový zázrak. Dokázali zachrániť nielen pacienta, ale aj jeho zrak. Rukoväť panvice totiž prenikla hlboko popod jeho oko a, našťastie, minula mozog. Trvalo to niekoľko hodín, no všetko dobre dopadlo.

 

Po sedemdňovej hospitalizácii Nemca prepustili z nemocnice do domácej liečby. Lekárom bol za úspešný zákrok nesmierne vďačný. V budúcnosti už zrejme lepšie zváži, kedy sa bude púšťať do varenia.

 

img

Zdroj: Profimedia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies