FOTO Nehoda autobusu a osobného auta si vyžiadala dvoch zranených ľudí

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 15:35 • 2 min
FOTO Nehoda autobusu a osobného auta si vyžiadala dvoch zranených ľudí

NOVÁKY - Na Trenčianskej ulici v Novákoch sa v utorok dopoludnia zrazilo osobné auto s diaľkovým linkovým autobusom. Pri nehode, ktorá si vyžiadala dvoch zranených ľudí, zasahovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s jedným vozidlom, informoval v stredu TASR hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

slovakia

left justify in out

"V dôsledku dopravnej nehody sa zranili dve osoby, posádka osobného motorového vozidla, pričom jedna osoba zostala zakliesnená vo vnútri automobilu. Prvú pomoc zraneným poskytovali cestujúci z autobusu, v ktorom sa vrátane vodiča nachádzalo 14 osôb, všetci boli bez zranení," opísal Petrík.

 

 

img

Foto: TASR

 

 

Zasahujúci hasiči podľa neho poskytli zraneným predlekársku pomoc, ošetrenie a pomocou hydraulického zariadenia vyslobodili uviaznutú osobu z vozidla. "Po príchode zdravotníkov Záchrannej zdravotnej služby boli zranené osoby naložené na nosidlá, transportované do sanitky a následne odvezené na ďalšie ošetrenie do nemocnice. Havarovaný automobil hasiči zabezpečili proti vzniku požiaru a asistovali pri naložení na vozidlo odťahovej služby," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies