FOTO Nechutne bohatý kráľ Instagramu sa váľa medzi nahatými ženami, odpoveď jeho snúbenice šokovala

NETKY.SK • 12 Október 2016, 18:40 • 2 min
FOTO Nechutne bohatý kráľ Instagramu sa váľa medzi nahatými ženami, odpoveď jeho snúbenice šokovala

LOS ANGELES – Mnohým ženám vadí, keď sa ich polovička čo i len pozrie na inú. Julianne Nicole sa každý deň pozerá na fotky svojho snúbenca v obkľúčení „armády“ cudzích a častokrát i nahých dievčat. Jej snúbencom je totiž samozvaný „kráľ“ Instagramu Tony Toutouni, ktorý je známy divokým životom a neskutočným bohatstvom. Na sociálnej sieti verejne zdieľa fotografie seba samého v spoločnosti množstva obnažených krások, rýchle autá, súkromné lietadlá a debny alkoholu.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že multi-milionár Tony (43) v júni ohlásil zasnúbenie s Julianne (26), nevykazuje žiadne známky spomaľovania jeho životného štýlu. Julienn tak musí znášať, že na kolenách alebo ramenách jej nastávajúceho sedí vždy iná žena. Každá normálna žena by takéhoto muža poslala ku dnu, ale peniaze sú zjavne silnejšie ako ego.

 

img

 

 

I I don't just pile up money #pileupeverything

Fotka uverejnená používateľom Tony Toutouni (@lunatic_living),

 

"Viem, že väčšina žien by nebola schopná sa s takouto situáciu vyrovnať, ale ja som si už voči Tonyho správaniu vyvinula hrošiu kožu," povedala Julianne. "Spočiatku som žiarlila, ale v súčasnosti som oveľa tolerantnejšia. Všetky tie priemerné dievčatá ma vôbec nerozrušujú,“ vysvetľuje. "Zvykli sme sa hádať, pretože moji priatelia mi posielali Tonyho šialené fotky, alebo som u neho v skrini našla schované tri ženy. Moja mama môj vzťah s Tonym nepodporuje a feministky ma napádajú, že by som sa mala hanbiť. Ale tie bláznivé fotky, ktoré vidíte, sú len jednou stranou Tonyho. Viem, že má veľké srdce a že raz bude skvelým otcom. Naučila som sa mu veriť."

 

Pár sa spoznal na čerpacej stanici pred tromi rokmi. Keď Tony na Instagrame zverejnil príspevok o zasnúbení s fotografiu sedem-karátového prsteňa, fanúšikov veľmi zarmútil. 35-tisíc z nich ho dokonca prestalo sledovať. Niektorí si mysleli, že sranduje, iní sa báli, že atrakcia a jeho divoký život skončí.

 

"Celý môj život bol o míňaní peňazí na dievčatá a rýchle autá," povedal Tony. „Vždy som mal okolo seba veľa krásnych žien. Majú rady moju spoločnosť, môžem sa dostať kdekoľvek chcem. Ale Julianne ma robí šťastným a som pripravený oddať sa jej."

 

 

Tony zarobil peniaze v hollywoodskych nočných kluboch, ale týchto dňoch trávi viac času na jachte.


"Keď som oznámil svoje zásnuby, ľudia mi hovorili, že už nie som playboy ale slaboch. Ľudia ma chcú vidieť bezcitného, hriešneho a cynického chlapa ale ja som stále bezcitný,“ hovorí Tony. "Autá sú super, peniaze sú super, dievčatá sú super a manželstvo to nezmení. Budem si robiť, čo chcem a baviť sa.“

 

"Pokiaľ ide o jeho Instagram, nebudem mu hovoriť, čo má robiť a nerobiť. Budem ho podporovať a povzbudzovať,“ povedala Julianne. 

 

Pár je teraz zaneprázdnený plánovaním extravagantnej svadby.

 

"Neexistuje žiaden rozpočet na svadbu. Nemám obmedzený rozpočet na nič, čo v živote robím," povedal Tony. "Rozmýšľali sme o svadbe v zime na nejakom exotickom ostrove. Pre všetkých príbuzných pošlem súkromné lietadlo.“

 

Tony sa tiež teší na to, až sa stane otcom. "Určite chcem čoskoro deti. Budeme robiť všetko pre to, aby bolo isté, že Julianne porodí chlapca. Chcem syna a dať mu všetky moje peniaze.“

"Ak sa ma spýtate na päť obľúbeným vecí v mojom živote, musel by som odpovedať, peniaze, peniaze, peniaze, peniaze a ďalšie peniaze," povedal Tony.

 

 

I put my money where my mouth is #manofmyword #moneypantie #ilikeskinnymodels

Fotka uverejnená používateľom Tony Toutouni (@lunatic_living),

 

 

When bae sleeps alone until I get home #tbt

Fotka uverejnená používateľom Tony Toutouni (@lunatic_living),

 

 

They Struggle climbing yet go down easy #doubletapthatbutt

Fotka uverejnená používateľom Tony Toutouni (@lunatic_living),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona