FOTO NBA: Green s pokutou 25-tisíc za kop do rozkroku Adamsa

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 09:25 • 2 min
FOTO NBA: Green s pokutou 25-tisíc za kop do rozkroku Adamsa

NEW YORK - Krídelník úradujúceho majstra basketbalovej NBA Golden State Draymond Green dostal za kopanec do rozkroku Stevena Adamsa z Oklahomy City pokutu 25-tisíc dolárov, ale bude môcť nastúpiť do utorkového štvrtého zápasu finále play-off Západnej konferencie. Oklahoma vedie v sérii hranej na štyri víťazstvá 2:1, v utorok bude opäť hrať na domácej palubovke.

slovakia

left justify in out

"Po dôkladnom vyšetrovaní, ktoré zahŕňalo preskúmanie opakovaných záberov zo všetkých dostupných uhlov a rozhovory s hráčmi a rozhodcami, sme dospeli k rozhodnutiu, že Greenov faul bol zbytočný a odmenili sme ho pokutou. Počas zápasov hráči niekedy kopú nohami v snahe faulovať, ale v tomto prípade si situácia vyžadovala ďalší trest," povedal výkonný viceprezident basketbalových operácií v NBA Kiki VanDeWeghe.

 

Draymond Green má na svojom konte v tohtoročnom play-off už tri fauly závažnejšieho charakteru a prípadný štvrtý mu vynesie absenciu v ďalšom zápase Golden State.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies