FOTO Naši futbalisti nabrali smer Francúzsko, nechcú sklamať fanúšikov

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 16:13 • 2 min
FOTO Naši futbalisti nabrali smer Francúzsko, nechcú sklamať fanúšikov

BRATISLAVA - Slovenskí futbaloví reprezentanti v pondelok popoludní odleteli z Bratislavy do francúzskeho mesta Clermont-Ferrand. Základňu pre majstrovstvá Európy (10. júna - 10. júla) si rozložia v kúpeľnom sídle Vichy vzdialenom približne hodinu cesty od príletovej destinácie.

slovakia

left justify in out

Zverenci Jána Kozáka majú za sebou tréningový kemp v rakúskom Windischgarstene i tri medzištátne prípravné stretnutia: s Gruzínskom i Nemeckom si poradili zhodne 3:1 a na záver prípravy uhrali bezgólovú remízu so Severným Írskom.

 

 

 

"Prevláda u nás pocit zodpovednosti, pretože nechceme sklamať slovenského fanúšika. Verím, že na šampionáte podáme výkony, s akými budeme spokojní. Príprava prebehla podľa plánu, všetko závisí od prístupu hráčov. Snažili sme sa nachystať čo najlepšie a myslím si, že sa nám to podarilo," povedal tréner Kozák. "Sústredenia boli dosť dlhé, už sa nemôžeme dočkať nášho prvého vystúpenia. V Rakúsku to bolo pomerne jednotvárne, teraz však zmeníme prostredie. Skúsenejších futbalistov doplnili draví mladíci, takže máme dobrú skladbu mužstva," uviedol kapitán a stopér Martin Škrtel. "Dúfam, že už po prvých dvoch dueloch sa staneme postupujúcim tímom. Čaká na mňa ďalšia pekná skúsenosť. Mám radosť, že už v mladom veku som sa dostal do reprezentačného kolektívu. Takáto účasť je krásna pre každého futbalistu, o to viac pre slovenského, keďže na vrcholné podujatie sa nekvalifikujeme zakaždým," dodal krídelník Vladimír Weiss.

 

 

 

Stanislav Šesták odcestoval na svoju poslednú reprezentačnú akciu: "Užívam a vychutnávam si každú jednu chvíľu. Viac zodpovednosti budú pociťovať hráči, ktorí patria do základnej jedenástky."

 

Slováci nastúpia v základnej B-skupine EURO 2016 11. júna o 18.00 h v Bordeaux proti Walesanom, 15. júna o 15.00 h si v Lille zmerajú sily s Rusmi a napokon 20. júna o 21.00 h narazia v St. Étienne na Angličanov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies