FOTO a VIDEO Náš tím Netky.sk si zmeral svoje sily proti osobnostiam z Československého leva: Afterpárty sa potiahla až do pondelka

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 09:00 • 2 min
FOTO a VIDEO Náš tím Netky.sk si zmeral svoje sily proti osobnostiam z Československého leva: Afterpárty sa potiahla až do pondelka

SLÁDKOVIČOVO – Pri príležitosti 40. výročia víťazstva československej futbalovej reprezentácie na Majstrovstvách Európy a Dňa otcov si najmodernejší spravodajský portál netky.sk pripravil špeciálny futbalový zápas.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Do športového areálu FK Slavoj Sládkovičovo prišli aj bývalí futbaloví reprezentanti Československa, ktorí sa podielali na titule Majstrov Európy v roku 1976 Alexander Vencel a Ján Pivarník.

 

Náš tím netky.sk už druhý raz v rade nastúpil proti známym osobnostiam z tímu Československý lev – Oklamčák Sport Show Team. Rozhodcami stretnutia boli bývalý minister spravodlivosti  a predseda najvyššieho sudu SR, v súčasnosti predseda trestného senátu NS SR Štefan Harabin a bývalý československý a medzinárodný futbalový rozhodca a dlhoročný funkcionár SFZ Dušan Krchňák.

 

Netky.sk pripravili pre deti rôzne atrakcie, aby si ich oteckovia mohli vychutnať kvalitný zápas. Tí najmenší sa zabávali na dvoch veľkých skákacích hradoch, jazdili na koňoch, poníkoch a maľovali si na tváre. Mohli si pochutiť na trdelníkoch, cukrovej vate a rodičia im mohli zakúpiť aj pekné hračky.

 

Zápas moderoval Štefan Skrúcaný, ktorý počas celého stretnutia imitoval nebohého Karola Poláka, ktorý zápas moderoval minulý rok. "Ja myslím, že dnešok má všetky predpoklady na to, aby to bol výborný zápas a aj celý deň. Počasie nám vyšlo, je tu dosť veľo ľudí oproti minulému roku. Myslím si, že sa nám aj celkom podarilo rozbehnúť tento deň. Môžeme si dôstojne pripomenúť, že slovenský futbal je 40 rokov od veľkého úspechu v Belehrade,takisto aj deň otcov a zároveň si chceme uctiť pamiatku Karola Poláka, ktorý to pred rokom moderoval a ktorý bol nestorom hlavne futbalového moderovania. Myslím si, že sa ľudia cítia príjemne, je tu kopu atrakcií pre deti, pre dospelých. Mám pocit, že sú to všetky predpoklady na to, aby človek strávil peknú nedeľu," povedal pre netky.sk Štefan Skrúcaný.

 

Prezident Československého leva pred zápasom povedal:"Ja len verím jednej veci, že nedostaneme výprask ako pred rokom. Dúfajme, že to bude aspoň remíza. Ide tu o zábavu, cieľom bolo stretnúť sa, zabaviť sa a hlavne si uctiť 40.výročie keď sa Československo stalo majstrami Európy."

 

Prezradil aj to, kto je v tíme Československého leva najlepší: "Je nás tu 50 levov, všetci sú dobrí. Podľa mňa najlepší bude Šaňo Vencel a  Janko Pivarník, lebo boli majstri Európy pred 40.rokmi."

 

 

Kapitánom tímu netky.sk bol majiteľ portálu a podnikateľ Peter Vince, ktorý do brány postavil šéfredaktora netky.sk Romana Kalinu v poli potom nastúpili:

Ing. Anton Szabo - primátor mesta Sládkovičovo a podnikateľ
Alexander Bende - podnikateľ, majiteľ logistického centra Zaninoni Sládkovičovo, majiteľ obchodného nákupného centra Univerzál Galanta
Kamil Kopúnek - profesionálny futbalista, reprezentant Slovenskej republiky, Spartak Trnava, Saturn Moskva, AS Bari, Slovan Bratislava, Ravan Baku, Haladas Szombathely, Zbrojovka Brno, aktuálne Tatabanya.
Viliam Brunner - riaditeľ technických služieb Sládkovičovo
Mgr. Róbert Varga - podnikateľ Rovami s.r.o.
Artur Krul - futbalista FK Slavoj Sládkovičovo
Róbert Kysela - bývalý profesionálny futbalista Spišká Nová Ves, FK Slavoj Sládkovičovo
Július Pokorný - bývalý futbalista
Matúš Hrdý - bývalý futbalista
Peter Pócs - podnikateľ TRIPSY s.r.o.
Pavol Pócs - podnikateľ TRIPSY s.r.o.
Martin Adame – futbalista
Martin Majerník – futbalista
Lórant Pokorný - bývalý futbalista FK Slavoj Sládkovičovo
Stanislav Pelec - bývalý futbalista FK Slavoj Sládkovičovo

 

V tíme Československého leva, ktorý nastúpil pod vedením medzinárodne uznávaného odborníka na ženskú krásu Jozefa Oklamčáka nastúpili:

Ivan MALJAR – 23-násobný majster Slovenska v biliarde, doživotný čestný prezident SBiZ, futbalový brankár ŠK Žilina, Spoje Bratislava, 8 rokov futbalový brankár v Rakúsku, päť násobný účastník futbalových majstrovstiev v Moskve, viceprezident Československého leva - Oklamčák show sport teamu

 

Vladimír NÉMETH - sedemnásobný majster Slovenska v pool biliarde, mládežnícky reprezentant vo futbale, bývalý viceprezident SBiZ, tréner reprezentácie Slovenska v pool biliarde, bronzový medajlista Majstrovstiev Európy vo Fínskej Vantaa 1997 team juniorov Slovenska,trikšotový vicemajster Slovenska , výkonný riaditeľ Československého leva - Oklamčák show sport teamu

 

Igor KMEŤO - spevák, hudobník, riaditeľ pre zábavu a kultúru Československého leva - Oklamčák show sport teamu

 

Pavol DRAPÁK - spevák, bývalý líder skupiny Metalinda

 

Michal RIMOVSKÝ - dvojnásobný majster Slovenska, reprezentant Slovenska vo freestyle - virtuóz s loptou...účastník majstrovstiev sveta vo futbale v Južnej Afrike

 

VLADIMÍR „DRACULA“ MORAVČÍK - niekoľkonásobný majster sveta v thajboxe, je držiteľ štyroch titulov majstra sveta, troch európskych a dvoch interkontinentálnych prvenstiev WMC (World Muaythai Council).

 

Pavol GREKSA - slovenský hudobník, saxofónista, improvizácia jazz a blues

 

Jana VALOCKÁ -  speváčka, herečka (TV JOJ - Panelák, Dr. Ludský)

 

Janka HUBINSKÁ - speváčka, herečka.  V roku 1994 získala Cenu LITY za najlepší herecký výkon roka (za postavu Ona v Apatii) Účinkovala napríklad v českom televíznom seriáli Strážce duší (2004). Za úlohu v českom filme Děvčátko získala cenu Český lev. Vydala CD Hotel Hazard a spevácke schopnosti zúročila vo Feldekovej hre o Edit Piaf Smrť v ružovom. V muzikáli Kráľovná spieva blues hrá Billie Holidayovú. Bola aj členkou poroty druhého ročníka súťaže Slovensko hľadá superstar (2005-2006).

 

Petr KOZÁČEK - futbalista, podnikateľ, spolumajiteľ Českej Miss

 

Pavol VAŠKO - hrajúci tréner, majster Slovenska v Kickboxingu, majster Slovenska v Thai boxing a v boxe

 

Ľubomír POKOVIČ - slovenský hokejový útočník, ktorý sa po skončení aktívnej kariéry venuje trénerskej činnosti. Hrával za Slovan Bratislava v rámci česko-slovenskej najvyššej súťaže.  Hrával v pamätnom útoku s Dušanom Pašekom a Ivanom Dorničom. Kvôli zraneniu nosieval na sánke špeciálny ochranný kryt. Ako hráč odohral 5 sezón v kádri rezervnej reprezentácie Československa. V 90. rokoch trénoval v nemeckých súťažiach (1990-94 REV Bremerhaven, neskôr EHC Neuwied). S tímom EHC Neuwied sa stal dvakrát víťazom 1.Bundesligy (1996, 1997), ktorá v tom čase fungovala ako paralelná liga s DEL. V roku 1996 vyhral s EHC Neuwied Ligový pohár. V rokoch 1999/00- 2001/02 pôsobil ako asistent trénera v Slovane Bratislava, kde získal dva majstrovské tituly. V sezóne 2000-2001 aj ako hlavný tréner v HC Slovan Bratislava. V sezóne 2003/04 sa stal hlavným trénerom tohto klubu. V januári s mužstvom vyhral Kontinentálny pohár, v slovenskej extralige po vypadnutí v semifinále so Zvolenom získal bronz. Klub mu následne ponúkol miesto športového riaditeľa, čo však odmietol. Ďalší rok trénoval od decembra český Třinec, s ktorým sa zachránil a obsadil predposledné 13. miesto.  Dostal ponuku na ďalšíe zotrvanie, ktorú však z rodinných dôvodov odmietol. V ročníku 2005/06 sa stal trénerom bieloruského Dinama Minsk, dosiahol s ním finále, kde podľahol miestnemu rivalovi Junosť Minsk. Vedenie mu predĺžilo zmluvu, no v priebehu nasledujúceho ročníka, 18. januára 2007 bol z funkcie odvolaný, hoci Dinamo malo len dvojbodovú stratu na vedúci Keramin Minsk a zápas k dobru.  S Dinamom Minsk sa stal dvakrát víťazom Bieloruského pohára. V hlasovaní fanušíkov sa po odchode z Dinama Minsk stal víťazom ankety Tréner roka. V júni 2003 sa stal asistentom trénera slovenskej reprezentácie Františka Hosssu, kde pôsobil do roku 2005. Zúčastnil sa dvoch MS. V Česku v roku 2004 - 4.miesto, v Rakúsku v roku 2005 - 5.miesto. V roku 2004 bol členom trénerského štábu slovenskej reprezentácie na Svetovom pohári v Kanade.V sezóne 2005/06 sa ako tréner zúčastňoval akcií bieloruskej reprezentácie. Zastupoval na nich Glena Hanlona počas jeho pôsobenia vo Washington Capitals. Od roku 2008 do roku 2010 pôsobil znovu vo funkcii asistenta trénera Slovenskej hokejovej reprezentácie. Na OH vo Vencouveri sa prebojovali spoločne s Jánom Filcom a Františkom Hossom do semifinále olympijského turnaja. Obsadili 4. miesto, čo je najlepšie umiestnenie slovenského národného mužstva v histórii.

 

Jaroslav JEŘABEK - dráhový cyklista, účastník štyroch OH -  v Barcelone, Sydney, Aténach a Atlante

 

Rodian KERTANTI - zápasník, II.miesto v Európe, IV. miesto vo svete a účastník dvoch OH v Sydney a Atlante

 

Mário HUDEC - futbalista, slovenský mládežnícky reprezentant Slovenska

 

Vadimír PIPEREK - manažér a organizátor celoslovenských podujatí v thajskom boxe

 

Peter VARINSKÝ -  v súčasnosti najobľúbenejší športový moderátor na Slovensku,a trojnásobný nositeľ titulu OTO /populárnej ankety Osobnosť televíznej obrazovky/,moderátor športových správ TV MARKÍZA

 

Mako HINDI - tanečník, dablér, kaskadér a herec,ktorého veľmi dôverne poznajú aj v HOLYWOODE /okrem iného si zahral SMRTONOSNEJ PASCI 5 s Brucem Willisom/

 

Jozef Mišo MICHÁLEK - bývalý československý futbalista, brankár. V najvyššej sútaži chytal za Duklu Banská Bystrica, ZVL Žilina, Bohemians Praha a Spartu Praha, s ktorou získal v sezóne 1988/89 majstrovský titul.

 

David GREKSA - fotograf, kameraman

 

Michal DRAPÁK - futbalista, syn speváka Pala Drapáka

 

Jakub GREKSA - futbalista, podnikateľ

 

Martin MICHALEC - futbalista, podnikateľ, člen KLUBU PREDÁTOROV Československého leva - Oklamčák show sport teamu

 

Jana KOPECKÁ - česká modelka, finalistka MISS MODEL OF THE WORLD 2016 v Čine

 

Ladislav KURUC - právnik, bývalý prokurátor, uznávaný advokát významných osobností a celebrít, člen KLUBU PREDÁTOROV Československého leva - Oklamčák show sport teamu

 

Marcela LAIFEROVÁ - speváčka, spisovateľka, lekárka, českoslovenká spevácka legenda, držiteľka mnohých československých a slovenských speváckých ocenení a 8 medzinárodných hudobných ocenení

 

Stano ŠIMOR - česko–slovenský producent a skladateľ, známy hlavne z pôsobenia v skupinách MORHOTRONIC alebo LUNETIC.

 

MISTA - česko - slovenská speváčka, žijúca v Prahe,

 

MELISA RHEI - mladá talentovaná slovenská speváčka

 

Júlia KOKORUĎOVÁ - riaditeľka divízie KLUBU LEVIC - Československého leva - Oklamčák show sport teamu

Na zdravie hráčov dohliadal Juraj ŠTOFKO - primár a zástupca prednostu I. Neurologickej kliniky LF UK a UNB a riaditeľa IFBRL/ Inštitút fyzioterapie, balneológie a liečebnej rehabilitácie/ v Piešťanoch.

 

Obe družstvá sa do seba pustili bez rešpektu a napriek prevahe nášho tímu mali prvú gólovú šancu „Levy“, konkrétne Igor Kmeťo alias Maradona, ktorý spálil tutovku. Prvý gól stretnutia zaznamenal bývalý slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek, ktorý krásnou strelou spoza šestnástky prekonal Maljara. Po prvom góle „levy“ ožili a na ihrisko poslali Janu Valockú a Janu Hubinskú, aby domácich hráčov rozptýlili. Do konca polčasu však gól nepadol.

 

Cez polčas zabavili divákov speváčka Melisa Rhei a Pavol Drapák.

 

Prestávka pomohla tímu Československý lev, ktorý od úvodných minút naše mužstvo zatlačil a dokázal otočiť z 0:1 na 2:1. Gólom sa o to zaslúžil aj Igor Kmeťo alias Maradona. Nášmu mužstvu sa však pár minút dokonca podarilo vyrovnať aj vďaka vynikajúcemu výkonu Kamila Kopúnka, ktorý po celý zápas tlačil naše mužstvo dopredu. Po riadnom hracom čase nasledovali pokutové kopy. V tých boli úspešnejší „levy“ a zápas vyhrali.

 

"Sme mimoriadne spokojní s priebehom akcie, je tu o mnoho viac ľudí a stáva sa to takou tradíciou, kde si NETKY zahrali futbalový zápas proti Československému levovi a verím, že sa to bude opakovať každoročne," povedal majiteľ portálu netky.sk Peter Vince a dodal: "Dnešný výsledok dopadol diplomaticky veľmi dobre, samozrejme nechali sme súpera, aby mal možnosť s nami remizovať. Najsilnejším článkom bol jednoznačne Kamil Kopúnek, ktorý je profesionálny futbalista, bývalý reprezentant Slovenskej republiky a sme veľmi hrdí, že si s nami zahral."

 

Po tomto nekompromisnom súboji nasledovala afterpárty v Penzióne Grand, na ktorej sa zabávali hráči z oboch tímov až do pondelkového rána. Všetkého bolo dostatok a nikto určite neostal hladný. Na výber bolo niekoľko druhov mäsa a niekoľko desiatok druhov zákuskov. Celé občestvenie pripravovala manželka majiteľa portálu netky.sk Jana Vinceová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies