FOTO Náš najúspešnejší MMA zápasník Attila Végh pokračuje v príprave

NETKY.SK • 5 September 2016, 14:37 • 2 min
FOTO Náš najúspešnejší MMA zápasník Attila Végh pokračuje v príprave

BANGKOK - Jeden z našich najznámejších MMA zápasníkov Attila Végh pokračuje vo svojej príprave v najlepších thajských tréningových kempoch. Na jeho ceste ho sprevádza jeho tréner thajského boxu Dano Hromek. Kto by Dana nepoznal, jedná sa o mladého talentovaného zápasníka ktorý je vicemajstrom Európy organizácie WKF a víťaz viacerých prestížnych turnajov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Prvá zastávka našich zápasníkov je v kempe AKA Thailand na ostrove Phuket. Jedná sa o "vysunuté" pracovisko American Kickboxing Academy so sídlom San Jose v Californií. V Thajsku otvorili svoj kemp v roku 2014, a patrí k najlepším profesionálnym zariadeniam v krajine.

 

 

 

@akathailand ☝💪👍

Fotka uverejnená používateľom Attila Vegh (@veghattila),

 

Ich druhou zastávkou bude Tiger Muay Thai & Mixed Martial Arts kemp ktorý je taktiež v Phukete. Jedná sa tiež o špičkový tréningový kemp známy na celom svete. Zápasníci si tu môžu rozvíjať svoje schopnosti v MMA, brazílskom jiu jitsu, zápasení a samozrejme v thajskom boxe. Nechýbajú ani tréningy na rozvoj sily a kondičky. 

 

V obidvoch zariadeniach sa trénuje 6 dní v týždni 2 krát za deň. Ako utužovanie kolektívu sa zvyčajne v piatok večer chalani vyberú na regionálny turnaj v Thajskom boxe ktorý je jedinečný svojou atmosférou a tvrdými zápasmi. Nedeľa sa využíva na výlety po ostrove a oddych.  

 

 

 

#after #mma#sparing @akathailand ☝💪👍

Fotka uverejnená používateľom Attila Vegh (@veghattila),

 

Attila hovorí:

"Neviem ešte presný dátum nasledujúceho zápasu, ale keďže je koniec leta a organizácie MMA sa začínajú prebúdzať z prázdnin, tak v blízkej budúcnosti rátam so zápasom. A preto chcem byť pripravený hocikedy nastúpiť v čo najlepšej forme. Posledné zápasy som nechal za sebou, jediná možnosť ktorú si teraz pripúšťam je výhra!!! Chcel by som poďakovať svojej rodine, sparingpartnerom, trénerom a sponzorom bez ktorých by som tu nemohol byť. Sú to: Agentúra MAX, Profighters.eu, Sushi-ki, Scoore, Netky, Marína Miletari, Marina Club, Aisawan Thay Massage, M Cafe. Ďalej svojím klubom Spartacus Fight Gym, OFA Gym a MMA spirit. Za silu StrongFirst Slovakia klubu  SFG Gabčíkovo. Mojím bratom čo stoja stále za mnou Matúš, Noro a Edo. A samozrejme láske Nattilky."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona