FOTO Napadli vodiča s pištoľou, hrozí im až desaťročný trest

NETKY.SK • 28 Marec 2018, 15:34 • 2 min
FOTO Napadli vodiča s pištoľou, hrozí im až desaťročný trest

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Dvaja muži z kysuckého Nového mesta prenasledovali v pondelok vodiča zo Žiliny, zastavili ho, a fyzicky napadli. Hrozí im až desaťročné väzenie.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci obvinil dvoch mužov vo veku 23 a 51 rokov (obaja z Kysuckého Nového Mesta) zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečinov nebezpečného vyhrážania a výtržníctva.

 

Obvinení muži v pondelok  po 19.00 hodine prenasledovali motorovým vozidlom v mestskej časti Žilina-Brodno 33-ročného vodiča zo Žiliny. Počas jazdy sa mu vyhrážali podrezaním. Následne ho v mestskej časti Kysucké Nové Mesto-Oškerda zastavili a vystúpili z vozidla. Najskôr verbálne, a potom aj fyzicky ho napadli pištoľou a kameňom najmä do oblasti hlavy.

 

"Po útoku sa poškodenému podarilo z miesta odísť na svojom motorovom vozidle. Napadnutý muž utrpel zranenia  s predbežnou dobou práceneschopnosti 10 dní. Počas vyšetrovania bola zaistené pištoľ, ktorá bude zaslaná na expertízne skúmanie," informoval Netky hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík. 

 

Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval na oboch obvinených mužov podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri  až 10 rokov.   

 

img   

Kameň, ktorým útočili. Foto: Polícia

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona