FOTO Naozajstná nočná mora! Pozrite sa, čo našla žena v balíku hrozna!

NETKY.SK • 22 Júl 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Naozajstná nočná mora! Pozrite sa, čo našla žena v balíku hrozna!

Po takomto strašnom zážitku si už Američanka hrozno nikdy nekúpi!

slovakia

left justify in out

Predstavte si, že si v supermarkete kúpite balík hrozna, doma si ho spokojne vybalíte, zopár bobúľ zjete a následne si všimnete, že v balení nie je iba hrozno, ale aj „bonus“ navyše. Napríklad pavúk. Pre arachnofobikov je už toto nepredstaviteľné. Ale môže to byť ešte horšie. Čo ak je tým pavúkom smrteľne jedovatá vdova čierna?!

 

Toto je skutočný príbeh. Na vlastnej koži ho zažila Američanka Laurie Fitzgeraldová, ktorá po nákupe so svojim 11-ročným synom v balení hrozna zbadala nejaký pohyb. Pri bližšom pohľade rýchlo zistili, že hrozno musí ísť okamžite preč z ich domu!

 

img

Vdova čierna je smrteľne jedovatý pavúk

Zdroj: Pixabay

 

Napriek tomu, že tak ona, ako aj jej syn, pred tým do balenia siahali rukou, uštipnutiu sa, chvalabohu, podarilo predísť. „To človeka znervózni. Hovoríte si, odkiaľ to hrozno asi dovážajú,“ vyjadrila sa Laurie.

 

Predajňa bola z incidentu rovnako zhrozená ako ich zákazníčka a preplatili jej dvojnásobok hodnoty balenia. Vedenie sa vyjadrilo, že hrozno pochádza z Kalifornie a napriek tomu, že podnikajú všetko preto, aby sa žiaden hmyz do balenia nedostal, nie vždy sa to podarí na sto percent, nakoľko aj pavúky sú súčasťou prírody, v ktorej sa hrozno pestuje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies