FOTO Nákupná horúčka zasiahla aj parkovisko pred obchodom, šoférke sa podaril bizarný kúsok

NETKY.SK • 22 December 2015, 16:00 • 2 min
FOTO Nákupná horúčka zasiahla aj parkovisko pred obchodom, šoférke sa podaril bizarný kúsok

LEWES - Odborníci častokrát varujú pred nezdravým vianočným zhonom, no nie vždy sa ich rady podarí dodržať. Jedna šoférka z Lewesu sa nechala nákupnou horúčkou uniesť natoľko, že sa jej na parkovisku pred obchodným domom, podaril naozaj bizarný kúsok.

slovakia

left justify in out

Vo veľkom zhone pravdepodobne vyvinula na plynový pedál príliš veľký tlak, a dostala sa tak až na strechu vozidla stojaceho za ňou. Čierny Hyundai Sportage sa na kapote strieborného Renaultu zakliesnil a museli ho vyslobodiť hasiči. 

 

"Stihol som si len pomyslieť, ach nie," spomína Phill Law z Brightonu, ktorý neobvyklú scénku zbadal na ceste do práce. Na parkovisko vybehol aj manažér obchodu Mark Whitaker, no situáciu si nevedel vysvetliť.

 

Neskôr sa ukázalo, kto je parkovací kúsok zodpovedný a uponáhľaná pani vyjadrila veľkú ľútosť. Majiteľ Renaultu ku podivu nebol nahnevaný. "Nikto sa nezranil a to je hlavné," povedal.

 

img

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona