FOTO Nákladné lietadlo nezabrzdilo na pristávacej dráhe milánskeho letiska, skončilo na ceste

NETKY.SK • 5 August 2016, 14:13 • 2 min
FOTO Nákladné lietadlo nezabrzdilo na pristávacej dráhe milánskeho letiska, skončilo na ceste

MILÁNO – Nákladný Boeing 737 počas pristávania na milánskom letisku Orio al Serio prešiel dráhu a skončil na ceste, ktorá vedie popri letisku. Našťastie sa pri tejto hrozivo vyzerajúcej nehode nikto nezranil.

slovakia

left justify in out

Boeing 737-400 nákladnej spoločnosti ASL Airlines letel na linke pre kuriérsku službu DHL z Paríža na letisko Orio al Serio neďaleko mestečka Bergamo pri Miláne.

 

Počas pristávania prudko pršal a ranvej bol poriadne mokrý. Piloti nedokázali zabrzdiť na trojkilometrovej pristávacej dráhe a skončil až na ceste, ktorá vedie okolo letiska.

 

 

 

Na palube boli traja členovia posádky. Nikto našťastie neutrpel žiadne zranenia. Dokonca sa ani na ceste v čase pristátia nenachádzalo žiadne auto.

 

Letisko, ktoré využívajú najmä nízkonákladové spoločnosti na niekoľko hodín zavreli. Znovu ho otvorili okolo siedmej ráno. Niektoré lety boli presmerované na milánske letisko Malpensa. Desiatky letov, z ktorých väčšina bola od spoločnosti Ryanair, museli zrušiť.

 

 

 

Podľa cestujúcich panuje na letisku chaos. O zrušených letoch nikoho neinformovali, a tak sa odletová hala naplnila cestujúcimi, ktorý sa svojho letu nedočkali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies