FOTO NAKA po štvrtkovom protidrogovom zásahu obvinila dvoch distribútorov drog

NETKY.SK • 3 Február 2017, 16:40 • 2 min
FOTO NAKA po štvrtkovom protidrogovom zásahu obvinila dvoch distribútorov drog

BRATISLAVA - Po víkendovej protidrogovej akcii zasahovala Národná kriminálna agentúra (NAKA) vo štvrtok (2.2.) v Dunajskej Strede, Bratislave a v Tonkovciach. Výsledkom zásahu sú dve zadržané osoby, ktoré už vyšetrovateľ obvinil z drogovej trestnej činnosti. Stíhaní sú väzobne.

slovakia

left justify in out

Štvrtkovej akcie sa zúčastnilo 30 policajtov z útvaru osobitného určenia NAKA a z krajských policajných riaditeľstiev v Bratislave, Trnave a Nitre. Obvinení muži - Radko K. (46) a Robert S. (33) - mali drogy zadovažovať, prechovávať, prevážať a následne distribuovať drogovým dílerom na území západného Slovenska, priblížil hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

 

Policajti pri raziách zaistili približne 700 gramov pervitínu, 50 gramov kokaínu a tabletky bielej farby, ktoré už skúmajú kriminalistickí experti. Okrem drog boli nájdené i pomôcky na váženie, riedenie a balenie drog, mobilné telefóny a SIM karty. V prípade dokázania viny hrozí podľa Slivku obvineným trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona