FOTO Najmladšia tatérka na svete má len 7 rokov, objednávky jej však stále pribúdajú

NETKY.SK • 28 August 2017, 14:02 • 2 min
FOTO Najmladšia tatérka na svete má len 7 rokov, objednávky jej však stále pribúdajú

V ruskom Jekaterinburgu žije sedemročné dievčatko, ktoré má veľmi netradičnú záľubu - robí ľuďom tetovania.

slovakia

left justify in out

Deti v prvom ročníku základnej školy obvykle ešte nemajú dostatočne vypestovaný spôsob, ako uchopiť ceruzku. Mnohé z nich svoje maliarske schopnosti musia cibriť len veľmi pomaly a trpezlivo. Niekomu to trvá dlhšie, inému kratšie. Jedno je však isté. Nikto z nich sa ešte nepúšťal do niečoho tak odvážneho ako je tetovanie na kožu. Toto prvenstvo má totiž sedemročná Lysa z Jekaterinburgu.

 

Lysa má tetovanie pravdepodobne „v krvi“. Jej matka je umelkyňa a otec profesionálny tatér. Odmala sa teda pohybovala v tomto prostredí a to jej evidentne prirástlo k srdcu. Zozačiatku sa učila tetovať len na banánoch, teraz jej objednávky pribúdajú jedna za druhou. Lysin prvý skutočný klient bol práve otec.

 

Kreatívne dievčatko má v oboch svojich rodičoch veľkú podporu. Pracuje však zásadne len pod prísnym dohľadom svojho otca. Zatiaľ však nedostáva peniaze, ale ďalšiu potrebnú výbavu na tetovanie, ktorá jej pomáha rozvíjať talent.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona