FOTO Najmenší dom v Anglicku sa predal! Stál menej ako garsónky v Bratislave

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 10:51 • 2 min
FOTO Najmenší dom v Anglicku sa predal! Stál menej ako garsónky v Bratislave

Domček sa nachádza v mestečku Newcastle-under-Lyme. Nový majiteľ zaň zaplatil 40-tisíc libier, čo je v prepočte približne 46-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Malinký dom sa predal v dražbe. Disponuje malou obývačkou spojenou s kuchyňou a spálňou. Tá sa nachádza na poschodí aj s drobnou kúeľňou, kde chýba vaňa. Zaujímavosťou je, že dom, ktorý sa dá pokojne titulovať prívlastkom “najmenší v Spojenom kráľovstve,” musel nového majiteľa poriadne chytiť za srdce. Bol totiž ochotný za neho zaplatiť štvornásobok odhadovanej sumy, ktorá dosiahla výšku 10-tisíc libier.

 

Roztomilý priestor je navyše veľmi vkusne zariadený. Dominujú v ňom svetlé farby, ktoré vytvárajú dojem priestrannosti. Napriek tomu, že ide o minimálne štvorcové metre, aj z malého životného priestoru sa dá vytvoriť plnohodnotné bývanie. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona