FOTO Najkrajšie dievčatko na svete pobláznilo celý svet

NETKY.SK • 11 December 2015, 19:17 • 2 min
FOTO Najkrajšie dievčatko na svete pobláznilo celý svet

BRATISLAVA - Kristina Pimenova (9) je ruské dievčatko, ktoré už onedlho bude mať 10 rokov.

slovakia

left justify in out

Stala sa z nej supermodelka a získala prezívku „najkrajšie dievča na svete“. 

 

Kristina Pimenov je najmladšia dcéra Glikeriyae Shirokovej a ruského futbalistu Ruslana Pimenova, ktorý hral za tímy, vrátane FC Dinamo Minsk, FC Lokomotiv Moscow a rovnako aj pre Rusku futbalovú reprezentáciu.


Kristina sa narodila v Moskve.  Na tri mesiace sa ona a jej starý rodičia presťahovali do Francúzska, kde zostali jeden rok.  Svoju kariéru modelky začala v roku 2009.


Kristina už podpísala významné zmluvy vo svete modelingu zo zvučnými značkami ako Armani, Roberto Cavalli, Dsquared2, Ermanno Scervino, Replay, Fendi, Benetton a mnoho ďalších. Stala sa z nej zo dňa na deň známa úspešná modelka na svete.  Jej nezvyčajnou krásou a charizmou sú očarení aj odborníci zo sveta módy. 

 

Tak isto dostala príležitosť vystupovať aj v rôznych reklamných kampaniach Roberta Cavalliho Juniora, Armani Juniora a taktiež aj Vogue v Taliansku počas leta 2015.


Jej nezvyčajnou krásou a charizmou sú očarení aj odborníci zo sveta módy. Má plné pery, krásne veľké oči, malý noštek a husté vlasy, dokonalý prototyp krásy.


Kristina na sociálnej sieti Facebook má už viac ako 3 milióny fanúšikov a na Instagrame viac ako 1 milión sledovateľov. Oba jej účty spravuje jej matka. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies