FOTO Najhoršia práca na svete: Títo ľudia sa každý deň ponárajú do výkalov úplne bez ochrany

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 16:08 • 2 min
FOTO Najhoršia práca na svete: Títo ľudia sa každý deň ponárajú do výkalov úplne bez ochrany

DHAKA – Nebaví vás práca? Šéf je zlý a plat malý? Vážte si, čo máte, mohli by ste na tom byť omnoho horšie. Napríklad kúpať sa vo fekáliách každý deň.

slovakia

left justify in out

Čistič kanálov, pracujúci pre  Dhaka city Corporation, sa musí každý deň celý ponárať do kanála plného ľudských výkalov, aby opravil upchatú kanalizáciu.

Do kanálov hlavného mesta Bagládeša, kde špiní 14 miliónov obyvateľov sa ponára polonahý, bez akýchkoľvek ochranných prostriedkov. K jeho výbave patrí iba tyč.  

 

 

Denne inhaluje milióny baktérií, riskuje infekcie a ten pocit musí byť priam nepredstaviteľné hrozný! Dá sa povedať, že ide o bezkonkurenčne najhoršiu prácu na svete.

 

 

Úmrtnosť čističov je vysoká, pretože sa môžu kedykoľvek v cudzích exkrementoch utopiť. Toto hororové zamestnanie spustilo diskusiu na internete. „Mali by mu týždenne platiť minimálne 1000 dolárov. Ale ak za pár dní zomrie na osem infekčných ochorení, mali by mu zdvojnásobiť plat,“ napísal jeden užívateľ.

 

Padla aj otázka, ako sa zo zamestnaním čističa zmieri jeho žena? Na toto by bola krátka asi aj pravá láska.

 

Udatnosť týchto mužov si málo kto uvedomuje. Bez nich by sme sa vo výkaloch „čľapkali“ všetci. V civilizovaných krajinách majú aspoň ochranné odevy. Ostatní to šťastie nemajú. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies