FOTO Najbohatšia supermodelka Gisele Bündchen sa v Sao Paule rozlúčila s prehliadkami

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 09:46 • 2 min
FOTO Najbohatšia supermodelka Gisele Bündchen sa v Sao Paule rozlúčila s prehliadkami

SAO PAULO - Brazílska supermodelka Gisele Bündchen sa v stredu 15. apríla naposledy prešla po prehliadkovom móle. Tridsaťštyriročná rodáčka z Tres de Maio už pred časom avizovala, že i keď plánuje naďalej zotrvať v módnom biznise, s módnymi prehliadkami končí.

slovakia

left justify in out

Tú poslednú vo svojej 20-ročnej kariére absolvovala na týždni módy v brazílskom Sao Paule, kde predvádzala pre domácu značku Colcci, s ktorou spolupracuje od roku 2005. Ako povedala v tohtotýždňovom rozhovore pre denník Estado de S. Paulo, rozhodla sa, že naposledy sa chce na móle ukázať doma v Brazílii, "kde sa to všetko začalo". Počas svojej rozlúčky sa po móle prešla trikrát, pričom na záver ju podporili aj ďalšie modelky a modeli v džínsach a bielych tričkách s jej podobizňami.

 

Na Instagrame Bündchen v stredu ešte pred rozlúčkou zverejnila fotografiu zo začiatku svojej kariéry, ku ktorej napísala, "Som vďačná, že som v štrnástich dostala možnosť vydať sa na túto cestu. Dnes, po 20 rokoch v tomto priemysle, je pre mňa cťou môcť na základe vlastného rozhodnutia absolvovať poslednú módnu šou a zároveň naďalej zotrvať v iných oblastiach biznisu."

 

 

 

 

Hviezda, ktorú magazín Forbes v roku 2014 zaradil na prvú priečku svojho tradičného rebríčka najlepšie platených modeliek na svete, je tvárou značiek ako Chanel, Carolina Herrera, Pantene a mnohých ďalších. Má tiež vlastné kolekcie obuvi a bielizne. V rozhovore pre televíziu Globo matka dvoch detí prirovnala svoj život k poháru plnému po okraj. "Keď je váš pohár plný, ako doň dáte viac? Ja som sa rozhodla ten svoj vyprázdniť, aby som doň mohla dať ďalšie veci," vyjadrila sa. V súčasnosti sa chce podľa vlastných slov viac venovať rodine.

 

Najlepšie platená a najbohatšia supermodelka nového tisícročia Gisele Caroline Bündchen sa do sveta modelingu dostala náhodou. Ako štrnásťročnú si ju v reštaurácii rýchleho občerstvenia na výlete v Sao Paule všimol agent Elite Modeling. "Na to zabudnite," znela najskôr odpoveď modelky, ktorá sa dodnes objavila na viac ako 600 obálkach prestížnych časopisov. Zúčastnila sa na národnej súťaži Elite Model Look, kde skončila druhá. Na medzinárodnom kole na Ibize sa jej ušlo štvrté miesto, čo naštartovalo jej hviezdnu kariéru. V dvadsiatke už bola senzáciou. Svet módy si podmanila jedinečnou kombináciou štíhlych dlhých nôh a ženských kriviek a jej zdravá krása znamenala koniec nezdravo vychudnutého vzhľadu, známeho aj ako "heroin chic", ktorý dlhé roky dominoval mólam.

 

Bündchen je zapísaná v Guinnessových svetových rekordoch ako najbohatšia supermodelka na svete. Začiatkom roka 2009 sa vydala za quarterbacka amerického futbalového tímu New England Patriots Toma Bradyho a v decembri toho istého roka mu porodila syna Benjamina. V roku 2012 sa im narodilo aj druhé dieťa, dcérka Vivian.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona