FOTO Nahá Paris Hilton na titulke magazínu Paper

NETKY.SK • 2 December 2015, 18:30 • 2 min
FOTO Nahá Paris Hilton na titulke magazínu Paper

BRATISLAVA - Prominentná Paris Hilton, dedička hotelového impéria sa rozhodla pre pózovanie do zimného čísla magazínu Paper.

slovakia

left justify in out

Paris Hilton je tak najnovšou celebritou, ktorá sa vyzliekla pre magazín Paper. Pokúsi sa tak napodobniť slávnu Kim Kardashian


Na snímke ako "ste ju ešte nevideli",  zverejnenej na sociálnej sieti Instagram, 34-točná Paris Hilton sa odvážila na fotky, na ktorých je v bizarnom šnurovacom oblečení, ktoré jej odhaľuje celú časť zadného tela a nezakryje jej prakticky nič. 

 


Vizáž použili v štýle upíra. Jej blonďavé vlasy uhladili na štýl „mokrý“ účes, pery jej zdobí čierny rúž, očné tiene použili tiež čierne a lak na nechty použili tiež čierny. 

 

V ďalšej snímke tiež použili gotický make-up, ale tentokrát namiesto šnurovacieho oblečenia použili menej odhaľujúce šaty doplnené čiernym obojkom.

 

 

 

 

Paris sa tak pripojí do radov ďalších hviezd, ktoré pózovali pre módne magazíny. 

 

 

Another look from my @PaperMagazine Cover Shoot. 🔥

Fotka uverejnená používateľom Paris Hilton (@parishilton),  

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies