FOTO Nádhera! Módna návrhárka šije šaty, ktoré vyzerajú ako ilustrácie z rozprávky!

NETKY.SK • 3 Marec 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Nádhera! Módna návrhárka šije šaty, ktoré vyzerajú ako ilustrácie z rozprávky!

Nič podobné ste určite ešte nevideli.

slovakia

left justify in out

Ktorá z nás nikdy nezatúžila stať sa aspoň na chvíľočku princeznou? Honosné šaty dlhé až po zem z krásnych vzdušných a farebných materiálov... K týmto snom sa zrejme vrátila aj francúzska módna návrhárka Sylvie Facon. A to, čo vytvára, naozaj berie dych.

 

Sylvie na svoju tvorbu okrem neuveriteľnej dávky fantázie a slobody používa rôzne materiály. Samozrejmosťou sú hodváb, tyl, čipka, výšivka i ďalšie látky, no do svojich modelov už zakomponovala aj časti starých kníh či novinové texty. Ide o mimoriadne nevšedné kombinácie, ktoré sú spracované natoľko vierohodne a citlivo, že už aj pohľad na tieto diela vás prenesie do rozprávky.

 

Šaty, ktoré dizajnérka vytvára sú svojimi strihmi mimoriadne ženské a nežné. Hoci by sa mohlo zdať, že obsahujú všetkého veľa, vytvárajú jeden vkusný celok, v ktorom všetko so všetkým ladí, až máte pocit, že naozaj vypadli z nejakého Popoluškinho orieška. Veď posúďte samy!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona