FOTO Na trhu je už aj erotická bábika s podobizňou Justina Biebera

NETKY.SK • 18 December 2017, 17:53 • 2 min
FOTO Na trhu je už aj erotická bábika s podobizňou Justina Biebera

V modernej dobe, keď sa ľudia od seba čoraz viac vzďaľujú, sú stále atraktívnejšie erotické bábiky, ktoré vyzerajú až desivo skutočne.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť AliExpress pred sviatkami ponúkla nový model mužskej erotickej bábiky, ktorá sa nápadne podobá na kanadského popového speváka Justina Biebera. Výrobná spoločnosť tento zámer síce nepriznala, no Bieberove fanúšičky sú celé bez seba a zdieľajú túto novinku medzi sebou. Takto môžu mať vlastného Justina u seba doma.

 

img

Foto: AliExpress 

 

img

 

Justin Bieber

Foto: SITA

 

FOTO Smutný obraz budúcnosti? Japonec žije s erotickou bábikou, nahradila mu rodinu

 

"Táto erotická bábika je vyrobená z najmodernejšieho termoplastického elastomérneho materiálu (TPE) s celoplošným kovovým skeletom. Vnútornú štruktúru tvorí kovová kostra s kĺbmi, ktorá sa dokáže flexibilne tvarovať do rôznych polôh. Jej tvár vytesal skúsený sochár," píše sa v brožúrke produktu.

 

Zákazníci/zákazníčky si môžu zvoliť odtieň pleti, farbu nechtov či vlasov podľa vlastného výberu. Hračka má 160 cm, takže úplne nezodpovedá skutočnej dohode, ale skutočný fanúšik ju aj tak ocení. Svojho Biebera si môžete kúpiť za 1134 eur, záruku má na tri roky.

 

img

Foto: AliExpress 

 

 

img

Justin Bieber

Foto: SITA

 

img

 

Foto: AliExpress 

 

img

 

Justin Bieber

Foto: SITA

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona