FOTO Na slovenských cestách sa prevrátili dve cisterny prevážajúce betón

NETKY.SK • 7 Máj 2018, 07:35 • 2 min
FOTO Na slovenských cestách sa prevrátili dve cisterny prevážajúce betón

BRATISLAVA - Hasiči momentálne zasahujú pri dvoch dopravných nehodách v okresoch Senica a Námestovo, pri ktorých sa mimo cestu prevrátili cisterny prevážajúce betón.

slovakia

left justify in out

"Prvá udalosť sa stala v katastri obce Osuské, okres Senica, kde sa po dopravnej nehode cisterna s betónom prevrátila mimo cestu do približne 15-metrovej priekopy," uviedla hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová. Pri nehode podľa nej nedošlo k žiadnym zraneniam ani úniku prevádzkových kvapalín.

 

Cisterna prevážala okolo 28 ton betónu, k jeho úniku nedošlo. Hasiči momentálne vykonávajú na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia.

 

"K druhej nehode boli hasiči privolaní do katastra obce Oravská Jasenica, okres Námestovo. Po nehode sa cisterna s betónom prevrátila mimo cesty do poľa. Cisterna prevážala približne 25 ton betónu, k jeho úniku nedošlo," spresnila hovorkyňa, podľa ktorej sa pri udalosti nikto nezranil.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona