FOTO Na škole ho šikanovali, slon sa potom zmenil na vyrysovaného modela

NETKY.SK • 2 December 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Na škole ho šikanovali, slon sa potom zmenil na vyrysovaného modela

GREAT YARMOUTH - Anthony Charles Oakley bol na škole obeťou krutej šikany kvôli jeho nadváhe, ako 15-ročný totiž vážil vyše 101 kg. Neskôr však všetkým vytrel zrak.

slovakia

left justify in out

"Nebol som vôbec obľúbený. Keď som oslovil nejaké dievča, tvárilo sa akoby zjedlo citrón. Spolužiaci ma prezývali Tučný Tony alebo slon," spomína na zlé časy Anthony. Zdôveril sa aj s tým, že do telefónu často plakal a sťažoval sa mame. Aby sa vyhol zákerným posmievačom, prestal chodiť na plávanie. Život mu strpčoval dokonca aj vlastný brat. 

 

Jedného dňa sa zaprel a začal si kontrolovať váhu, čo zmanenalo aj zmenu v stravovaní. Z jedálnička vypustil pizzu, burgery aj sladkosti, začal cvičiť  a pomaly sa menil na nepoznanie. Keď dovŕšil 17 rokov stal sa z neho úspešný fitness model a tréner. Jeho váha sa teraz pohybuje okolo 70 kg a v tele má len 10% tuku. 

 

Anthony má prísny harmonogran, cvičí každý deň a dodržuje dietu. Na párty ho často nevidieť, no ak sa aj ide zabaviť do mesta, nepije alkohol. Jeden deň v týždni si na tanieri dopraje aj nezdravé veci, no potom sa opäť vráti do režimu. V súčasnsti má priateľku Daisy, ktorá študuje výtvarné umenie a vraj je úplne zamilovaná do jeho veľkej hrude. 

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies