FOTO Na Orave bola veľká pátracia akcia, hľadali 20-ročného mladíka

NETKY.SK • 23 November 2015, 08:42 • 2 min
FOTO Na Orave bola veľká pátracia akcia, hľadali 20-ročného mladíka

BREZOVICA - Na Orave sa počas uplynulého víkendu uskutočnila veľká pátracia akcia. Horskí záchranári, polícia i dobrovoľníci pátrali po 20-ročnom Martinovi Kaníkovi z Brezovice, ktorý je nezvestný od soboty 14. novembra.

slovakia

left justify in out

"Do pátrania bolo počas troch dní nasadených spolu 25 profesionálnych a päť dobrovoľných záchranárov Horskej záchrannej služby so služobnými psami. Bola prepátraná rozsiahla oblasť medzi Brezovicou a Podbieľom a oblasť Skorušinej, žiaľ, neúspešne," uvádzajú horskí záchranári na svojej internetovej stránke. O pomoc ich požiadali policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Dolnom Kubíne v utorok 17. novembra.

 

Nezvestný muž odišiel z miesta trvalého bydliska do Trstenej 13. novembra o 19.00 h. Doteraz sa nevrátil domov, ani o sebe nepodal žiadnu správu. "Naposledy ho videla hliadka polície o 02.30 h dňa 14.11. na ceste v smere Trstená – Brezovica. Je štíhly, vysoký 174 centimetrov, má svetlé vlasy a modré oči. Mal oblečenú bundu do pása tmavomodrej farby, svetlomodré rifle a biele botasky," uviedla dnes pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline Jana Balogová.

 

Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi je možné oznámiť na telefónnej linke 158, alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru. Zo strany Horskej záchrannej služby bolo pátranie nateraz ukončené. "Záchranári HZS sú v prípade potreby pripravení v pátraní pokračovať," uvádzajú ďalej na svojej stránke.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies