FOTO Na Národnom pochode za život sa v Bratislave zúčastnili desiatky tisíc ľudí

NETKY.SK • 20 September 2015, 15:47 • 2 min
FOTO Na Národnom pochode za život sa v Bratislave zúčastnili desiatky tisíc ľudí

BRATISLAVA - Tesne pred 15:00 sa dav účastníkov Národného pochodu za život pobral do bratislavských ulíc. Ako uviedol pre agentúru SITA organizátor podujatia Marek Michalčík, ulicami mesta prechádza približne 50-tisíc ľudí.

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že život vzbudzuje záujem ľudí z celého Slovenska, mladých i starých. Bratislavským pochodom sa opakujú Košice", dodal. V dave je mnoho rodín s deťmi, kňazi, rehoľníci, ale aj viacero politikov z rôznych politických strán. Viaceré početné skupiny ľudí stále na námestie prichádzajú.

 

Na záchytnom parkovisku pri Inchebe v Petržalke je zaparkovaných približne 200 autobusov s účastníkmi pochodu. Trasa pochodu vedie ulicami centra Bratislavy - z Námestia SNP cez ulice Gorkého, Jesenského, Mostovú, Rázusovo nábrežie, Staromestskú, Suché Mýto, Hurbanovo námestie späť na Námestie SNP.


Pochod je spojený s viacerými dopravnými obmedzeniami, prevažne v mestskej časti Bratislava – Staré Mesto. Na jeho trase je vylúčená alebo obmedzená individuálna i mestská hromadná doprava. Organizátori pripomínajú všetkým, ktorí chcú prísť na Národný pochod za život, aby sa ho zúčastnili pokojným spôsobom, rešpektovali pokyny organizátorov a polície a vyvarovali sa akýchkoľvek násilných či nenávistných prejavov. Na bezpečnosť dohliadajú tak organizátori, ako aj príslušníci mestskej a štátnej polície. Pokojný priebeh pochodu zatiaľ nenarušili žiadne incidenty.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies