FOTO Na najfrekventovanejšej križovatke v Žiline havaroval kamión a visí z mosta, vodiči sa zdržia

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 13:55 • 2 min
FOTO Na najfrekventovanejšej križovatke v Žiline havaroval kamión a visí z mosta, vodiči sa zdržia

ŽILINA – Na hlavnom ťahu cez Žilinu, na križovatke medzi Košickou a Ľavobrežnou, visí z nadjazdu kamión.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala krátko predpoludním, aktuálne hasiči žeriavmi skladajú náves kamióna dole z mosta. Na najfrekventovanejšej križovatke v Žiline preto treba rátať so zdržaním. „Hasiči poskytli zranenému vodičovi prvú pomoc a odovzdali ho do starostlivosti záchrannej zdravotnej službe. Hasiči kamión zabezpečili proti vzniku požiaru. Náves museli zaistiť proti pohybu, keďže hrozilo jeho prevrátenie. Momentálne pomocou žeriavov skladajú náves z mosta dole,“ uviedla žilinská krajská hovorkyňa hasičov Miroslava Ondrichová.


Kamionista z Poľska, smerujúci z Košickej na Ľavobrežnú, pravdepodobne dostal defekt a v protismere zišiel z nadjazdu. Ťahač skončil na ceste pod mostom a náves zostal zadnou časťou visieť na moste. Vodič kamióna je podľa prvých informácií zranený len ľahko, iné zranenia zatiaľ hlásené neboli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies