FOTO Na letisku v texaskom Dallase sa strieľalo, polícia uzavrela priestor

NETKY.SK • 11 Jún 2016, 07:34 • 2 min
FOTO Na letisku v texaskom Dallase sa strieľalo, polícia uzavrela priestor

DALLAS - Polícia v americkom štáte Texas musela dnes uzavrieť letisko Love Field v Dallase. Dôvodom bola streľba, pri ktorej bola podľa svedkov zranená minimálne jedna osoba, informovali miestne médiá.

slovakia

left justify in out

K incidentu, ktorého bližšie okolnosti nie sú zatiaľ známe, došlo v časti letiska, kde sa cestujúcim vydáva batožina. Podľa správ svedkov bolo počuť viacero výstrelov. Podľa lokálnej televízie Fox 4 News je letisko uzavreté a polícia evakuovala časť terminálu, kde došlo k streľbe.


Civilné letisko Love Field sa nachádza zhruba desať kilometrov severozápadne od centra Dallasu. Bolo hlavným letiskom mesta Dallas do roku 1974, keď otvorili medzinárodné letisko Dallas/Fort Worth. Drastický prepad počtu cestujúcich viedol v roku 1978 k jeho uzavretiu. Po deregulácii amerického vzdušného priestoru sa stal hlavným dopravným uzlom pre Southwest Airlines, ktorým je dodnes.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies