FOTO: Na belgickú študentku v internáte na Mlynoch počas noci vypadlo okno!

NETKY.SK • 12 Marec 2019, 11:17 • 2 min
FOTO: Na belgickú študentku v internáte na Mlynoch počas noci vypadlo okno!

Internáty na Mlynoch v Bratislave majú na konte poriadny problém. Počas veternej noci tu vypadlo okno na spiace študentky.

slovakia

left justify in out

Uplynulý víkend bol tak na Slovensku, ako aj v okolitých štátoch veľmi veterný. Európou sa totiž prehnal orkán Eberhard. Nejedného z nás sila vetra poriadne vydesila, mnohým spôsobila aj materiálne škody. Mohlo to však skončiť ešte horšie...

 

Dve študentky zo Šturákov, konkrétne bloku B internátu na Mlynoch, zažili v noci z nedele na pondelok horor. Spali vo svojich posteliach na izbe, keď zrazu okolo druhej hodiny ráno prudký vietor doslova vytlačil okno priamo na nich! Okno bolo zatvorené, no silný poryv ho celé vrátane dreveného rámu vyvalil na spiace ženy. Napriek tomu, že izbou zarinčalo sklo, študentkám sa akoby zázrakom nič nestalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vychutnajte si dronový záber na naše intráky 😎

Príspevok, ktorý zdieľa Internát Mlyny (@internatmlyny),

 

Jednou z dvoch dievčat bola Belgičanka, ktorá na Slovensku študuje v rámci výmenného programu. Príchod do zanedbaných internátov na Mlynoch musel byť pre ňu kultúrnym šokom už sám o sebe. To, že havarijný stav inštitúcie určenej pre študentov ju takmer pripravil o zdravie, ak nie rovno o život, však len tak za hlavu hodiť nedokáže. Zo svojich pocitov a rozhorčenia sa vyznala aj na sociálnej sieti, kde nepekne prehovorila o zle nastavenom systéme, ktorý na Slovensku máme.

 

Bohužiaľ, naša inak veľmi pekná krajina si vo svete urobila ďalšiu negatívnu reklamu...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies