FOTO Muži vzali z pekárne vyše 4-tisíc eur, chytili ich policajti

NETKY.SK • 5 Február 2016, 12:21 • 2 min
FOTO Muži vzali z pekárne vyše 4-tisíc eur, chytili ich policajti

BRATISLAVA - Vlámanie do pekárne v obci Zemplínske Hradište okr. Trebišov sa nevyplatilo dvom mužom (46 a 47 rokov).

slovakia

left justify in out

Skončili totiž v rukách polície a čelia už obvineniu z prečinov krádeže a poškodzovania cudzej veci spáchaných formou spolupáchateľstva. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, obvinení muži v stredu nadránom rozbili okno do pekárne a tak sa dostali do budovy. Potom sa vlámali do kancelárie, odkiaľ vzali tri pokladničky so 4 400 eurami a stravné lístky v hodnote 1 500 eur. Krádežou a poškodením zariadenia podľa Mésarovej vznikla obci celková škoda približne 6 440 eur.

 

Muži sa však dlho zo svojho lupu netešili, o pár hodín od oznámenia krádeže ich totiž trenčianski policajti dolapili. Pri domovej prehliadke u jedného z obvinených mužov našli pokladnicu s väčšinou odcudzených peňazí a stravných lístkov, ktorú ukryl v plynovom sporáku. Niečo stihli muži podľa polície aj minúť. Ďalšie pokladnice našli v odpadovej šachte v hospodárskej budove. Obvineným mužom za tieto skutky hrozia až tri roky väzenia. Na oboch bol spracovaný podnet na väzobné stíhanie, dodala Mésarová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies