FOTO Muž v USA nabúral do reštaurácie, zabil dvoch ľudí

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 07:13 • 2 min
FOTO Muž v USA nabúral do reštaurácie, zabil dvoch ľudí

BESSEMER CITY - Muž v nedeľu nabúral do reštaurácie v Severnej Karolíne, pričom zabil dvoch ľudí a ďalších zranil.

slovakia

left justify in out

Nešťastie sa stalo v Bessemer City a predbežné dôkazy naznačujú, že 62-ročný Roger Self svojím vozidlom do budovy reštaurácie narazil úmyselne. Vodiča vozidla muži zákona okamžite zatkli a podľa policajných dokumentov ho obvinili z dvoch vrážd prvého stupňa.

Obeťami nešťastia sú vodičova 26-ročná dcéra Katelyn Tyler Self a jeho nevesta Amanda Self. Podľa denníka The Gaston Gazette, druhá spomínaná bola manželkou miestneho policajta Josha Selfa, ktorý pri incidente utrpel vážne zranenia. Vodič pri čine tiež zranil svoju manželku Diane a ich 13-ročnú vnučku. Očakáva sa, že všetci prežijú. Roger Self bol podľa denníka podnikateľom z mesta Dallas v Severnej Karolíne.

Podľa niektorých správ museli z miesta nešťastia niekoľko obetí odviezť do nemocnice vrtuľníkom. Zatiaľ nie je známy presný počet zranených a ani závažnosť ich poranení.

Prípad už vyšetruje polícia ako vraždu. Čo k incidentu viedlo zatiaľ nie je známe.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies