FOTO Muž si nechal poradiť od holiča a zmenil sa na nepoznanie: Nebudete veriť, že je to ten istý človek!

NETKY.SK • 19 Február 2018, 14:00 • 2 min
FOTO Muž si nechal poradiť od holiča a zmenil sa na nepoznanie: Nebudete veriť, že je to ten istý človek!

Nechať si poradiť od odborníka sa vyplatilo! Tomuto mužovi to zmenilo život.

slovakia

left justify in out

Gwilym Pugh mal 21 rokov, keď sa mu podarilo rozbehnúť úspešný biznis. Vo svojom dome založil poisťovňu, ktorej sa veľmi darilo. Sedavé zamestnanie bez nutnosti opustiť pohodlie domova sa však podpísalo tak na jeho zdraví, ako aj na vzhľade. Pribral totiž niekoľko kilogramov a stratil kondíciu. Necítil sa dobre a chcel s tým niečo urobiť, no nevedel, odkiaľ začať. Potom navštívil holiča a rada, ktorú mu dal razom obrátila jeho život naruby v tom najpozitívnejšom zmysle.

 

Skúsený barber si všimol, že Gwilym je typovo mimoriadne zaujímavý a bolo by vhodné nejakým spôsobom to vyzdvihnúť. Poradil mu preto, aby si skúsil nechať dorásť bradu. Gwilym dal na jeho názor a zmenu vyskúšal. Práve to bol zlom, ktorý odštartoval obrat v jeho živote.

 

Mladý podnikateľ sa začal oveľa viac venovať sebe, svojmu zdraviu, športu a pohybu. Podarilo sa mu zhodiť nadbytočné kilogramy a nanovo si vybudovať kondíciu. Okrem brady si nechal narásť aj vlasy a založil si účet na sociálnej sieti, kde svoju premenu dokumentoval. Netrvalo dlho a všimli si ho ľudia z módneho priemyslu, ktorí mu ponúkli spoluprácu.

 

Gwilym so svojim netradičným vzhľadom a ohnivými vlasmi oslovil mnohých návrhárov, pre ktorých fotil reklamné kampane. Dokonca sa stal ambasádorom značky David Beckham.

 

Tento mladý muž je dôkazom, že veľké zmeny môžu prísť úplne nečakane, pričom na ich začiatku stoja maličkosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies