FOTO Muž si kreslí na pláži do piesku. Obrazce, ktoré vytvára sú ako odkaz z inej planéty

NETKY.SK • 23 August 2017, 17:25 • 2 min
FOTO Muž si kreslí na pláži do piesku. Obrazce, ktoré vytvára sú ako odkaz z inej planéty

HAWAII - Umelec si kreslil si do piesku v detstve a ostalo ho to baviť doteraz. Tim Hoekstra vyrastal na pláži.

slovakia

left justify in out

Podľa Tima je to radosť pracovať vonku s bosými nohami a tešiť sa zo slnka a piesku. Vždy bol fascinovaný kresbami, umeleckým umeniam a tvorivými ľuďmi. Od svojho detstva si kreslil a maľoval. Svoje umenie propaguje s myšlienkou "dočasného umenia", pretože všetky veci v živote sú dočasné.

 

Tim vyrastal na pláži a vždy čerpal s použitím materiálov, ktoré tam našiel. Pred 6 rokmi začal používať hrable, aby mohol robiť kresby omnoho väčšie. Keďže boli obrovské chcel Tim vidieť výsledok zhora. Zábery sú teda vďaka kamere na drone. Vo svojich kresbách sa inšpiruje tetovaniami a geometriou.

 

 

Tim je na pláži ako doma, kde má svoj tvorivý svet. Väčšina jeho "diel", trvá 4 hodiny práce. "Dúfam, že ľudia sú prekvapení, udivení alebo len cítia z mojej práce energiu, ktorú som do obrazcov vložil," dodal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies