FOTO Muž sa po opitej noci zobudil s vytetovanými okuliarmi

NETKY.SK • 3 November 2017, 16:43 • 2 min
FOTO Muž sa po opitej noci zobudil s vytetovanými okuliarmi

Prepité noci zvyknú mať následky, no málokedy trvajú niekoľko rokov.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný nešťastník z mesta Swansea v Južnom Walese sa po bujarej oslave zobudil s trvácnym suvenírom. Najskôr si myslel, že mu slnečné okuliare značky Ray-Ban niekto nakreslil vode odolnou fixkou. Čas napokon odhalil krutú pravdu, že obrázok na tvári na vytetovaný.

 

img

Foto: Wales News Service

 

"Nepamätám sa, ako som k tomu tetovaniu prišiel. Išiel som oslavovať a stalo sa to, keď som bol opitý," povedal pre MailOnline muž, ktorý má niečo cez 50 rokov. Rodina mu v osudné ráno venovala zdesené pohľady.

 

Muž si pomyslel, že si na tetovanie jednoducho zvykne. O pár dní ho ale v krčme škaredo vysmial nejaký mladík a vtedy sa rozhodol, že značkové okuliare musia ísť preč.  "Nasledujúce ráno som naozaj začal premýšľať o tom, čo si myslí moja rodina a priatelia. Nechcel som, aby boli v rozpakoch, keď so mnou budú na verejnosti, tak som sa rozhodol, že si ich dám odstrániť,“ zdôveril sa.

 

V priebehu dvoch rokov absolvoval šesť laserových terapií. Z procedúr je nadšený. Nezanechali mu žiadne jazvy, bizarné tetovanie krásne zmizlo. Pri jednom spánku mu síce ostal fialový fľak, ale aj ten by mal byť časom minulosťou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies