FOTO Muž sa chcel zbaviť pavúka vo svojom dome, no pre istotu ho celý podpálil

NETKY.SK • 19 Október 2017, 11:30 • 2 min
FOTO Muž sa chcel zbaviť pavúka vo svojom dome, no pre istotu ho celý podpálil

Američan sa rozhodol zbaviť pavúka raz a navždy. Žiaľ, zbavil sa aj svojho domu.

slovakia

left justify in out

Málokomu je po vôli, keď sa mu po jeho milovanom dome či byte pohybujú neželaní návštevníci. To že sú malí na tejto skutočnosti nič nemení. Zároveň však niet domácnosti, ktorá by sa s pavúkom nikdy nestretla.

 

Každý máme inú metódu ako sa s takýmto problémom vysporiadať. Aj miera toho, ako veľmi sa pavúkov bojíme, je rôzna. Niekoho to „nerozhádže“ vôbec a ten, kto trpí arachnofóbiou sa strháva zo sna ešte týždeň. Istý Američan to však predsa len trochu prehnal. Úbohého tvora sa pokúsil zabiť ohňom a pri tom si do tla vypálil dom.

 

Majiteľ domu mal totiž v úmysle spáliť všetky pavučiny v dome fakľou. Samozrejme, pri používaní otvoreného ohňa v interiéri to nemohlo dopadnúť inak, než tým, že od fakle sa chytili aj sadrokartónové steny jeho príbytku. Oheň sa šíril tak rýchlo, že muž ledva stihol z domu zachrániť seba a staršiu ženu, s ktorou býval. Tú museli s menšími poraneniami na mieste ošetrovať.

 

S požiarom intenzívne bojovalo dvanásť hasičov. Keď skončili, z domu ostali len obhorené trosky a jeho majiteľ aj so svojou spolubývajúcou sa náhle stali bezdomovcami. Ako však podotkli hasiči, pavúka sa teda určite zbavil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies