FOTO Motorrad roku 2014: Toto ste zmeškali, ak ste zostali doma!

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 08:00 • 2 min
FOTO Motorrad roku 2014: Toto ste zmeškali, ak ste zostali doma!

MNÍCHOV/GARMISCH-PARTENKIRCHEN - Každý, kto sa aspoň raz zúčastnil podujatia BMW Motorrad Days tú atmosféru dobre pozná: denný program je veľkou oslavou života na motocykli a v noci ľudia na rovnakej vlne spoločne oslavujú život samotný – obe uvoľnene a s otvorenosťou typickou pre tie najlepšie motocyklové stretnutia.

slovakia

left justify in out

Tento rok sa pri meste Garmisch opäť stretlo približne 40 000 fanúšikov dvojkolesových strojov, čo je rovnako veľa ako pri rekordnom ročníku 2013. Vyznávači najrôznejších nálad či akéhokoľvek druhu motocyklovej kultúry si tu prišli na svoje. Návštevníci ladení do štýlu rockabilly si večer zašli pozrieť koncert rockandrollových kapiel v Motodrome. Tanečnú zábavu si bolo možné vychutnať v pivnom stane. No a tí, ktorí preferujú jednoduchosť, si jednoducho mohli vypočuť Byrona s gitarou pri ohni.

 

Trend životného štýlu postaveného na motocykloch, ktorý bol v Hausbergu jasne badateľný už minulý rok, sa tento rok prejavil ešte výraznejšie vďaka účasti legiend ako Ace Café či Motodrom a niekoľkých skvelých, prepracovaných strojov značky BMW odrážajúcich pestrosť motocyklového sveta. Napriek tomu, že sa frekvencia predstavení v Motodrome skrátila na polhodinu, každé z nich sa do posledného miesta zaplnilo.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona