FOTO Monika Absolonová sa cez víkend stala dvojnásobnou mamou: Ihneď po pôrode zverejnila takúto fotku!

NETKY.SK • 13 November 2018, 12:01 • 2 min
FOTO Monika Absolonová sa cez víkend stala dvojnásobnou mamou: Ihneď po pôrode zverejnila takúto fotku!

Monika Absolonová v nedeľu priviedla na svet svoje druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

42-ročná česká speváčka Monika Absolonová a jej partner hokejista Tomáš Horna majú ďalší dôvod na radosť. Na Martina, túto nedeľu, sa im narodil druhý syn. Dieťatko malo 49 centimetrov, vážilo 2962 gramov a dostalo meno Matouš.

 


Matouš sa prihlásil na svet o deväť dní skôr, než bolo plánované. Pôvodný termín mala speváčka určený na 20. 11. Zhodou okolností, presne v tento deň sa narodil aj jej starší syn, už trojročný Tadeáš.

 


 
Šťastná mamička nelenila, a prvou fotografiou sa na svojom Instagrame pochválila krátko po pôrode. Ďalšiu, spolu s poďakovaním za všetky priania, pridala včera. Rodinke prajeme veľa zdravia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Krasne pondeli!!! Moc Vam vsem dekujeme za krasna prani!!! Myslim, ze pokud by mela Matouskovi❤️( porad mu rikam Tado🙈🙈🙈😂😂😂) do zivota priplout aspon setina pozitivni energie, kterou jste mu poslali, tak bude na svete opravdu hodne dlouho a navic zdravy a stastny!!!🙏🏻🍀✊🏻to si pro nej preju ze vseho nejvic!!! Moc dekuju!!! Puvodne jsem chtela vyfotit Matousovu nozicku, protoze je to ted modni. Ale zjistila jsem, ze mi to prijde daleko intimnejsi nez treba tahle fotka( kryje se takhle sam😘😂), protoze podle nosa poznas kosa a podle nohy taky...😂😂😂a Matous ma nohu... to byste koukali😂🙈🙈🙈nechci odhanet napadnice vidlema!😂😂😂miluju ho trpaslicka❤️❤️❤️a Tada to, ze ma brachu proziva asi takhle/ moje mamka se ptala po prvni navsteve: Tak co bracha, co delal? A Tada: Matous ? Dobry kadil a rval😂😂😂🙏🏻hezky tyden Vam vsem😘

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona