FOTO Módne očko: Ako prišli oblečené známe dámy na podujatie Miss Slovensko 2017? Návrhárka Veronika Kostková zhodnotila najlepšie outfity!

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 11:10 • 2 min
FOTO Módne očko: Ako prišli oblečené známe dámy na podujatie Miss Slovensko 2017? Návrhárka Veronika Kostková zhodnotila najlepšie outfity!

Galavečer Miss Slovensko 2017 sa opäť niesol v znamení krásnych dievčat. Pozvané dámy za mladými finalistkami rozhodne nechceli zaostávať, a tak zo svojich šatníkov povyťahovali tie najlepšie módne kúsky. Na ich outfity si posvietila odborníčka. Ktorá z dám vyzerala najlepšie?

slovakia

left justify in out

Karolína Chomisteková

Riaditeľka Miss Slovensko zastáva svoju funkciu právom. Okrem dokonalej vizáže nás vždy poteší aj dokonalým outfitom. Neprehliadnuteľná červená farba, rafinovaný strih so zaujímavým detailom mašle na chrbte aj decentne zvolené doplnky dokopy vytvárajú look, za ktorý by pokojne mohla získať korunku kráľovnej večera.

 

 

Silvia Šuvadová

Silvii tento éterický look veľmi pristal. Pôsobivá kráľovský modrá farba aj strih šiat z ľahkého priesvitného materiálu spolu výborne korešpondujú. Páči sa mi aj decentný a pritom rafinovaný prvok v podobe presvitajúceho spodného prádla, ktorý v tomto prípade je veľmi vkusný. Historizujúci šperk pôsobí honosne, no celkový dojem opäť troška kazí väčšia kabelka, ktorá síce farebne korešponduje s ostatnými doplnkami, ale k jemnému stylingu pôsobí príliš masívne.

 

 

Dáša Mamba Šarközyová

"Malé čierne" s transparentnými časťami robia z Mamby roztopašnú dračicu. Škoda, že hravosť nepodtrhol okrem účesu aj výber doplnkov- náhrdelníky v tejto dĺžke zbytočne narúšajú líniu výstrihu a telové lodičky sú síce neutrálne, ale práve pri topánkach sa dal správnou voľbou dotiahnuť outfit k dokonalosti.

 

Dominika Cibulková

Dominika opäť predviedla svoj vycibrený vkus. Tylové šaty v telovom odtieni, veľmi decentne doplnené výraznými čiernymi akcentami pôsobia veľmi elegantne a šik. Výber šperkov, široký obojok na krku a masívna kabelka outfit vyzdvihujú a z Dominiky robia opäť odborníčku na módu.

 

Mirka Fabušová

Mirka je sama o sebe výrazná osobnosť, ktorá v spoločnosti neostane bez povšimnutia a v tento večer tomu aj vďaka šatám nebolo inak. Výrazný zelený odtieň jej veľmi pristane, ale strih šiat na mňa v tomto prípade pôsobí vulgárne. 

 

Denisa Mendrejová

S hlbokými výstrihmi sa nám v tento večer akoby vrece roztrhlo a každá z dám chcela ukázať zo seba to najlepšie. V Denisinom prípade výrazný dekolt zjemňuje typ šiat, ktorý napriek flitrovému materiálu a ozdobnému lemovanie z pierok pôsobí veľmi dievčensky a nežne. Výber štrasových doplnkov výborne doplnil charakter šiat.

 

Twiinsky

Jedna dievčenská v krátkych šatách a druhá femme fatale v dlhých čiernych. Škoda, že si nesprávne doladili doplnky a majú ich v tomto prípade presne naopak. Čierny look mal ostať s čiernou kabelkou a čiernymi sandálkami, ktoré pôsobia s krátkymi romantickými šatami zbytočne tvrdo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona