FOTO Modelka vyvolala pobúrenie svojimi aktmi pred Múrom nárekov

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 06:43 • 2 min
FOTO Modelka vyvolala pobúrenie svojimi aktmi pred Múrom nárekov

JERUZALEM - Belgická modelka Marisa Papenová pobúrila izraelskú verejnosť, keď publikovala svoju fotografiu, na ktorej pózuje na streche budovy nahá, pričom v pozadí je vidno Múr nárekov v Jeruzaleme. Kontroverzná snímka sa objavila v belgickom denníku Het Laatste Nieuws

slovakia

left justify in out

Rabín Múru nárekov Šmuel Rabinovič pre miestne médiá vyhlásil: "Je to zahanbujúci, závažný a poľutovaniahodný incident, ktorý uráža posvätnosť tohto miesta, ako aj city jeho návštevníkov." Múr nárekov sa nachádza neďaleko mešity al-Aksá a je najposvätnejším miestom židovského sveta. Je pozostatkom hradieb jeruzalemského chrámu.

 

Papenovú minulý rok zatkli v Egypte po tom, ako nafotila akty pri starovekom chráme v Luxore. Mnoho jej verejne publikovaných fotografií vzniklo na rozličných miestach vo svete. Na svojej webovej stránke táto 26-ročná modelka popisuje svoj spôsob života ako "nahú formu slobody, kde sú masky strhnuté a odhodené do oceánu".

 

Počas jej trojdňového pobytu v Izraeli vznikli aj ďalšie podobne ladené zábery vrátane snímky, kde sa Holanďanka zvíja okolo žrde s izraelskou vlajkou ako striptérka. Na kritiku ohľadom svojich posledných aktov vyhlásila: "Vyvádza ma z miery, že ľudia, ktorí veria, že Boh stvoril naše telá, považujú nahú kožu za urážlivú".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies