FOTO Modelka predáva svoje panenstvo, dostala štedrú ponuku

NETKY.SK • 8 December 2016, 18:51 • 2 min
FOTO Modelka predáva svoje panenstvo, dostala štedrú ponuku

BUKUREŠŤ – Rumunská modelka predáva svoje panenstvo a tvrdí, že pod milión eur nepôjde. Prvá lukratívna ponuka už prišla a nemenovaný obchodník jej údajne ponúkol 1,7 milión libier (viac ako 2 milióny eur).

slovakia

left justify in out

Osemnásť-ročná Aleexandra Khefren z Bukurešti odmieta hrozby zo strany rodiny, ktorá s tým nesúhlasí, a na svojom pláne trvá.

 

 

🙄

Fotka uverejnená používateľom Aleexandra Khefren (@aleexandrakhefren),

 

Napriek slušnej ponuke, chce Aleexandra počkať na to, či dá niekto viac. Podľa oficiálnych vyjadrení je tento návrh iba súčasťou "hospodárskej súťaže," ktorú organizuje v spolupráci s nemeckou agentúrou Cinderella Escorts. Tá si nárokuje na 20 percent zo získanej sumy.

 

"Stretnutie sa uskutoční v Nemecku. Kupujúci si môže vybrať hotel, kde ho Aleexandra navštívi na jednu noc," uvádza sa na webovej stránke agentúry.

 

"Pôjdeme na večeru a potom sa to stane," povedala Aleexandra. "Som veľmi zvedavá, aké to bude. Nemám žiadne skúsenosti,“ tvrdí. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona