FOTO Mladých Michalovčanov našli s drogami, policajti museli aj strieľať

NETKY.SK • 19 Február 2016, 16:36 • 2 min
FOTO Mladých Michalovčanov našli s drogami, policajti museli aj strieľať

MICHALOVCE – Dvoch Michalovčanov vo veku 25 a 31 rokov, ktorých v stredu chytili policajti spolu s príslušníkmi Kriminálneho úradu Finančnej správy s drogami, už obvinili.

slovakia

left justify in out

Starší, ktorý si to autom namieril priamo na policajta, si vyslúžil aj obvinenie z útoku na verejného činiteľa. Dnes o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, na mužov, ktorí sa pokúšali z miesta ujsť, museli policajti aj strieľať.

 

Posádku Mazdy zastavili na Užhorodskej ulici v Michalovciach. Vodič však odmietol vystúpiť z auta, naštartoval a narazil do policajta. Pri naháňačke ignorovali policajné výzvy a tak policajti vystrelili najskôr varovné výstrely a následne strieľali do pneumatík. Asi po pol kilometri unikajúce vozidlo zastavili. Oboch mužov spacifikovali.

 

Policajt, do ktorého vodič narazil, vyviazol s ľahkými poraneniami. Pri osobných prehliadkach, prehliadke auta a domovej prehliadke zaistili policajti metamfetamín, z ktorého by sa dalo pripraviť až 55 dávok, a marihuanu.

 

Ako uviedla hovorkyňa finančnej správy Patrícia Macíková, muži mali svoju nelegálnu činnosť dobre premyslenú a v paneláku, kde bývali mali vo vchode namontované bezpečnostné kamery. Staršiemu z obvinených hrozí až desaťročný trest, spracovaný bol aj návrh na jeho vzatie do väzby a mladší môže za mrežami stráviť až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies