FOTO Mladý Rus sa chcel odfotografovať s granátom, žiaľ, neuvedomil si jeden podstatný detail

NETKY.SK • 5 December 2017, 13:30 • 2 min
FOTO Mladý Rus sa chcel odfotografovať s granátom, žiaľ, neuvedomil si jeden podstatný detail

Fotenie selfie s granátom sa pre mladého Rusa skončilo tragicky.

slovakia

left justify in out

Súčasná doba sa vyznačuje tým, že ľudia radi prostredníctvom sociálnych sietí informujú známych (a niekedy aj neznámych) o všetkých svojich činnostiach a aktivitách. Uverejňujú fotografie, často z veľmi osobných sfér, a „poľujú na lajky“. Čím viac ich získajú, tým lepší pocit zo svojich „diel“ majú. Nečudo, že sa čoraz častejšie objavujú prípady bizarných úrazov či dokonca úmrtí, ktorých dôvodom bola snaha o fotografiu s potenciálom virálu.

 

Výnimkou nebol ani 26-ročný Rus Alexander Chechik. Do jeho rúk sa nejakým spôsobom dostal funkčný granát, s čím sa, samozrejme, potreboval na sociálnej sieti okamžite popýšiť. Začal preto robiť fotografie, ako sa s nebezpečnou zbraňou pohráva a hneď ich aj posielal svojim kamarátom. Vrcholom jeho činnosti bola snímka, na ktorej je granát odistený. Mladík mal totiž vo vedomostiach o výbušninách isté medzery a nevedel, že výbuch granátu spôsobuje už jeho odistenie, nie to, keď ho človek odhodí.

 

Keď zbadali Alexandrovi priatelia zmienenú fotografiu, okamžite vznikla panika a začali mu písať a volať, či je v poriadku. Žiaľ, nebol. Preto teraz môžeme už len konštatovať, že Alexander Chechik je nádejným kandidátom na Darwinovu cenu.

 

Celým prípadom sa momentálne zaoberá špeciálna ruská komisia, ktorá bude pátrať predovšetkým po tom, ako sa mladík k výbušnine dostal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies