FOTO Miňo Stoch zarezáva na Slovensku! V tíme Ivana Galáda inšpiruje mládežníkov

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 10:20 • 2 min
FOTO Miňo Stoch zarezáva na Slovensku! V tíme Ivana Galáda inšpiruje mládežníkov

NITRA - Nitriansky klub by mali v najbližších dňoch na Prezídiu ÚLK oficiálne potvrdiť za nováčika najvyššej futbalovej súťaže. Zverenci trénera Ivana Galáda obsadili v skupine o postup do FL druhú pozíciu so ziskom 59 bodov. Aj napriek tomu, že Nitrania ešte nepoznajú konečný verdikt, odštartovali letnú prípravu. Do tímu sa zapojil aj bývalý slovenský reprezentant Miroslav Stoch.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z Nitry Stoch nepatrí v Istanbule k stabilným členom základnej zostavy a je veľmi pravdepodobné, že nadchádzajúciu sezónu začne v novom pôsobisku."Trénujú s nami aj bývalí odchovanci. Vynikajúcu kariéru má za sebou a verím, že aj pred sebou Miňo Stoch, ktorý tu začínal podobne ako Paľo Farkaš. My sme len šťastní, že chcú v tomto období našu pomoc a veľmi skvalitňujú náš tréningový proces. Hráči v nich vidia svoje vzory," prezradil tréner Ivan Galád.

 

Skúsený 53-ročný kouč sa snaží zapracovať do mužstva aj mladých hráčov z U19: "Možnosť dostanú aj chlapci z dorastu, ktorí získali majstrovský titul. Tak isto sa tešíme z úspechu B- mužstva, ktoré postúpilo do tretej ligy, ale našou úlohou je získať do mužstva ďalších nových hráčov a verím, že sa nám to podarí."

 

Nitru v príprave preveria aj ostrieľané tímy ako Slovan Bratislava, Spartak Trnava a najbližšiu sobotu mužstvo Podbrezovej.

 

Prvý tréning FC Nitra absolvovali: Hroššo, Šípoš - M. Kolmokov, Niba, Ďurek, Križan, Chovanec, Kuník, Vencl, Šurnovský, Lola, Balaj, Valenta, Ivančík, Abrahám, Charizopulos, Fábry A., Kotrík, Šimončič, Lupčo, Steinhübel, Stoch, Farkaš




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona