FOTO Ministerstvo vnútra nakúpilo pre policajtov nové autá

NETKY.SK • 30 November 2015, 12:43 • 2 min
FOTO Ministerstvo vnútra nakúpilo pre policajtov nové autá

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra nakúpilo pre potreby policajtov nové autá. Ako sa uvádza v zmluvách zverejnených na Centrálnom registri zmlúv, rezort kúpil spolu 33 SUV vozidiel Volkswagen Touareg v celkovej hodnote 1 772 447 eur.

slovakia

left justify in out

Autá majú byť podľa zmluvy vybavené naftovými motormi a automatickými prevodovkami a mať k dispozícii priestor pre inštaláciu rádiostaníc. Súčasťou zmluvy je aj štvorročný záručný servis týchto vozidiel.


Rovnako pre potreby polície, konkrétne policajných kynológov, zakúpil rezort aj 42 vozidiel značky Škoda Yeti. Ich celková cena podľa zverejnenej zmluvy vyjde na 1 524 680 eur. Autá s naftovým motorom a automatickou prevodovkou majú mať kapacitu na prepravu dvoch ľudí a dvoch psov. Priestor pre psy musí byť od kabíny auta hermeticky oddelený, aby psy neboli vyrušované pachmi. Taktiež musia byť autá vybavené klimatizáciou. Do celkovej kúpnej ceny má podľa zmluvy spadať aj servis a dodávka vybraných náhradných dielov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies