FOTO Messiho Zlatú loptu oslávila aj majiteľka najkrajšieho zadku, zverejnila pikantné fotky

NETKY.SK • 14 Január 2016, 19:00 • 2 min
FOTO Messiho Zlatú loptu oslávila aj majiteľka najkrajšieho zadku, zverejnila pikantné fotky

RIO DE JANEIRO - Krásna Suzy Cortez vie veľmi dobre, ako sa dostať do médií a získať pozornosť verejnosti. Z úspechu Lionela Messiho, ktorý tento týždeň získal ocenenie Zlatá lopta FIFA 2015 pre najlepšieho futbalistu uplynulého kalendárneho roka, sa tešilo množstvo jeho priaznivcov.

slovakia

left justify in out

Suzy Cortez, brazílska kráska, ktorá vyhrala súťaž o najkrajší zadok s názvom Miss Bum Bum, oslávila Messiho úspech svojským spôsobom. Argentínskemu klenotu vzdala hold tým, že na sociálnej sieti Twitter zverejnila fotky svojho pozadia, odetá v Messiho drese napriek tomu, že oficiálne fandí Sao Paulu. 

 

„Blahoželám najlepšiemu hráčovi na svete,“ napísala k jednej z fotografií. Na ďalšej snímke ukázala, akou je veľkou fanúšičkou futbalu, a odfotila sa takmer nahá, držiac futbalovú loptu, ktorá prekrýva jej intímne partie. 

 

Messiho ocenili v pondelok na slávnostnom galavečere v Kongresovom dome vo švajčiarskom Zürichu, pričom sa z titulu najlepšieho hráča tešil už piaty raz. Predbehol spoluhráča Neymara, ale aj portugalského rivala Cristiana Ronalda z Realu Madrid, ktorého šance na cenu boli tiež veľmi vysoké.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies