FOTO McDonald´s šokoval: Mení sa na luxusnú reštauráciu?

NETKY.SK • 6 Marec 2018, 19:21 • 2 min
FOTO McDonald´s šokoval: Mení sa na luxusnú reštauráciu?

MAINE - McDonald's je po celom svete známy jednoduchým, nie príliš zdravým jedálničkom pre jednoduchých ľudí. Jeho typickou črtou bola kedysi červenožltá farebná kombinácia a kockové husto rozmiestnené prevádzky. Pred pár rokmi zmenil farbu na zelenohnedú a teraz opäť šokoval svojim imidžom.

slovakia

left justify in out

Nová prevádzka McDonald's situovaná v Maine na prvý pohľad vyzerá ako honosnejší rodinný dom. Keď sa človek lepšie prizrie, mohlo by mu napadnúť, že ide o luxusnú reštauráciu v priestoroch historickej viktoriánskej budovy. Keď sa však priblížite ešte bližšie, zistíte, že je to len McDonald's.

 

img

 

Informuje o tom malá tabuľka nad hlavnými dverami. Spomínaná budova naozaj má historickú hodnotu, postavili ju pred 168 rokmi. Pre prísny zákon musela spoločnosť dodržať jednotu architektúry a preto si tam ľudia môžu vychutnať svoj burger v nevšedných priestoroch.

 

 

img

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies